Klient w Manaus nie zapłacił prostytutkom za usługę, w związku z czym pogoniły go z burdelu nago bez ubrań
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Takie piękne te prostytutki, że pomyślał sobie pewnie " Jestem zbyt młody, żeby za to płacić "
@up
A nie uważasz, że za pracę należy się zapłata???
A nie uważasz, że za pracę należy się zapłata???
Jak mozna takie malpiszony ruchac , trzeba byc niezle zdesperowany...
też bym nie zapłacił takim świniom. Niech się cieszą, że ktoś chce je w ogóle ruchać
Fake. Najpierw się płaci
Erni90 napisał/a:
też bym nie zapłacił takim świniom. Niech się cieszą, że ktoś chce je w ogóle ruchać
Pierdolisz waćpanie.
Kilka lat temu jeździłem na taryfie i miałem połapane dwa burdele w Katowicach gdzie przywoziło się klientów. Niby najlepszy burdel w Kato, a większość to właśnie takie paszczury.
Ale tak to jest, jak pufy znasz tylko z filmów o "gangsterach"...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów