📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nie wiem czemu przypomniał mi sie Sebastian Przyrowski
artur borubar
Tez jestem bramkarzem i powiem wam, ze to nie zawsze wina bramkarza. Czasem jakiejs pierdolonej gorki ziemi, na ktorj podskakuje pilka tuz przed stopą nie przewidzisz chocbys sie zesral.
Po pierwsze to nie bramkarz Ajaxu, tylko ich przeciwników!
Po drugie, czym tyś to nagrywał? Chujem? Lodówką? Kalkulatorem?
Po drugie, czym tyś to nagrywał? Chujem? Lodówką? Kalkulatorem?
kurwa chłopie w szkole nigdy w piłkę nie grałeś? takie szmaty zawsze wpadały jak się na starym kartoflisku na podstawówką grało... tyle że tutaj przejebał dorosły facet któremu za mecz płacą grube tysiące
tak czy siak to ni chuja nie jest sadystyczne ani nawet specjalnie śmieszne (co innego gdyby w ten sposób koleś przejebał finał mistrzostw świata w ostatniej minucie) tak więc usuńcie to gówno zanim zaspamują główną takim syfem
tak czy siak to ni chuja nie jest sadystyczne ani nawet specjalnie śmieszne (co innego gdyby w ten sposób koleś przejebał finał mistrzostw świata w ostatniej minucie) tak więc usuńcie to gówno zanim zaspamują główną takim syfem
W 88. minucie spotkania przy stanie 1:1 Wesley Verhoek wycofał piłkę do Mickeya van der Harta, ale golkiper gospodarzy nie trafił w toczącą się do niego futbolówkę, a ta ku jego rozpaczy wturlała się za linię bramkową. Nie byłoby w tym może nic dziwnego, gdyby nie fakt, że 21-letni van der Hart jest wypożyczony do Deventer z Ajaksu.
@taigatrommel jest to goalkeeper AJAXU na wypozyczeniu czy jakos tak !
To nie jest bramkarz Ajaxu Amsterdam, tylko Go Ahead Eagles.
Jeśli myślicie że to był przypadek, to nie wróżę wam kariery.
cinekstartpc43 napisał/a:
To nie jest bramkarz Ajaxu Amsterdam, tylko Go Ahead Eagles.
Piłkarz Ajaxu wypożyczony do Go Ahead Eagles:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów