Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dramat takiego niedojeba wpuszczać gdzieś poza oborę.
Ta partia tak dokładnie odzwierciedla mentalność Polaków, że dziwię się, dlaczego nie powstała wcześniej. Jest w niej wszystko, czym charakteryzują się nasi rodacy. Chciwość, złodziejstwo, zawiść, odrobina skrzywionego klerykalizmu. Zawsze będą mieli poparcie na poziomie 30%, bo te cechy zą głęboko w naszej naturze. Do tego należy dołożyć całkowite poddaństwo władzy i mamy Polskę w XXI wieku.
My nigdy nie byliśmy w zachodnim kręgo kulturowym.
Przerażające że krem jest tak zacofany intelektualnie. Braun czy obajtek pokazują intelektualny niedorozwój ludzi z małopolskiego, świętokrzyskiego. Ja rozumiem świętokrzyskie bo to wsie i zadupia jak Sędziszów gdzie większość jeździ motorowerami na czterech kółkach, bo albo są staży i niedołężni albo stracili prawo jazdy za wodę. Podkarpackie to też bieda. Ale małopolskie kurwa!? Poza obsranymi góralami co naciągają ludzi i po polsku nie mówią.
Gościu, Ty chyba nie zdajesz sobie sprawy z "pewnych faktów" i w dodatku śmiesz komentować cokolwiek na tego typu tematy..
[ Dodano: 2024-06-15, 09:43 ]
braun idol patusów i fanów patostrimów
Witamy lewicowca na sadisticu i miejmy nadzieje, ze pożegnamy jak najszybciej.
Udało Ci się już określić swoją własną płeć, czy nadal się zastanawiasz?
Gościu, Ty chyba nie zdajesz sobie sprawy z "pewnych faktów" i w dodatku śmiesz komentować cokolwiek na tego typu tematy..
Witamy lewicowca na sadisticu i miejmy nadzieje, ze pożegnamy jak najszybciej.
Udało Ci się już określić swoją własną płeć, czy nadal się zastanawiasz?
Zdaje sobie sprawę i żenuje mnie robienie z ułomów sławnych ludzi.
Przerażające że krem jest tak zacofany intelektualnie. Braun czy obajtek pokazują intelektualny niedorozwój ludzi z małopolskiego, świętokrzyskiego. Ja rozumiem świętokrzyskie bo to wsie i zadupia jak Sędziszów gdzie większość jeździ motorowerami na czterech kółkach, bo albo są staży i niedołężni albo stracili prawo jazdy za wodę. Podkarpackie to też bieda. Ale małopolskie kurwa!? Poza obsranymi góralami co naciągają ludzi i po polsku nie mówią.
Wiedzą historyczna i geopolityczną tacy ludzie jak ty to Braunowi nawet do podeszwy nie dorastacie. Chlop jest wchuj inteligentny tylko ma wadę że wyjawia na głos swoje poglądy i wszystkie uwagi a nie zawsze jest to potrzebne będąc politykiem.
Wiedzą historyczna i geopolityczną tacy ludzie jak ty to Braunowi nawet do podeszwy nie dorastacie. Chlop jest wchuj inteligentny tylko ma wadę że wyjawia na głos swoje poglądy i wszystkie uwagi a nie zawsze jest to potrzebne będąc politykiem.
Nie pisz nietrzeźwy. Albo wcale nie pisz bez względu na stan oszołomie.
Nie pisz nietrzeźwy. Albo wcale nie pisz bez względu na stan oszołomie.
W przeciwieństwie do ciebie gejo-celebryto sadisticowy ja zawsze pisze na trzeźwo.
W przeciwieństwie do ciebie gejo-celebryto sadisticowy ja zawsze pisze na trzeźwo.
Nie jesteś nietrzeźwy umysłowo. Jeśli masz problem z alkoholem to możesz to leczyć na NFZ. Spróbuj.
Wiadomo, lewica to intelektualna elyta 😂😂😂😂
A co ma wspólnego moja wypowiedź z lewicą? A, rozumiem, kolega z Konfy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów