📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żadne 10 lat, niech te chuje zapłacą za to co rozjebali i do tego jakaś solidna grzywna.
@up serio??? a z czego maja to zaplacic skoro rzucili sie na skarbonke przy kiblu?
prace prace i jeszcze raz prace spoleczne dla nierobow
prace prace i jeszcze raz prace spoleczne dla nierobow
W Polsce to nawet cena za kibel europejska, szkoda ze zarobki wciaz na poziomie afryki.
Ahhh te żydy. Są wszędzie gdzie jest mamona.
up.up. kiedyś był taki ustrój że każdy musiał pracować czy chciał czy nie chciał( nie kradli chyba że coś podwędzili z zakładu pracy) a posterunkowy jeden z drugim na seryjnym wyposażeniu mieli aktówkę oraz gumową pałkę (której nigdy nie używali)
broń miało wojsko i borewicz:) a argumenty słowne docierały do bagatela pięciu promili alko. a co się obecnie dzieje to nie porozumienie...
broń miało wojsko i borewicz:) a argumenty słowne docierały do bagatela pięciu promili alko. a co się obecnie dzieje to nie porozumienie...
janniezbedny23 napisał/a:
up.up. kiedyś był taki ustrój że każdy musiał pracować czy chciał czy nie chciał.
A to już jest faszyzm! A może ja nie chce pracować tylko będe kombinował jak zarobić na głupocie innych? A może mam tyle kasy, że nie musze pracować? Jebnij sie w ten durny łeb.
To za zabójstwo się mniej dostaje nie mówiąc tu już o pedofilii. Wniosek jest tylko jeden. Złodzieje są tylko jedni, w rządzie a jak ktoś inny chce zacząć kraść to znika na bardzo długo.
Z tego co się orientuję przestępstwem jest kradzież powyżej 200 zł. 65 zł które skradli to tylko wykroczenie. Dostaną grzywnę i koniec, a nie żadne 10 lat. Tania sensacja rodem z faktu!
@up chuja się orientujesz. Wyraźnie baba mówi, że mają postawiony zarzut kradzieży z włamaniem.
Jaka kurwa kradzież z włamaniem? Nie ma oskarżenia o włamanie jeśli nie ono było celem lub warunkiem koniecznym do osiągnięcia jakiegoś celu przestępczego (rozwalenie wrzutni nie powoduje otwarcia drzwi, nie wymaga również ich otwarcia). Poza tym od kiedy oskarżenie dotyczy rzeczy niedokonanej? Można ich oskarżyć o próbę kradzieży, ale ponieważ była nieudana to nie można oskarżyć o kradzież.
kradzież z włamaniem 10 lat gwałt i zabójstwo 5 lat ... Polska
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów