📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kurwa jego mać u nas w tv to samo tyle , że nie aż tak perfidnie...
A ja myslalem ze takie otumanianie ludzi to tylko w ksiazkach Orwella...
KRLD- Królewska Republika Ludowo- Demokracyjna.
Tamazaki napisał/a:
Wiedziałem, że mnie w chuja zrobili! :samobój:
Nie zrobiono Cię w chuja, tylko chujem.
[ Komentarz dodany przez: yarzapp: 2010-06-18, 10:22 ]
Teraz poprawiłem, ale na przyszłość używaj opcji "Podgląd" zanim wypierdzisz posta
arkadi napisał/a:
było na wykopie,
Chuj nas to obchodzi, to raz.
arkadi napisał/a:
to fail..
O RLY??/
ściema jakaś, w wiadomościach mówili, że puszczono im mecz w pełnej wersji i zachwalali, że korea walczyła jak równy z równym przeciwko takiemu przeciwnikowi
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów