Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
druga sprawa ze w koncowce widac osiagnieta predkosc zblizona do predkosci swiatla a na liczniku 200 wiec radze obejrzec jeszcze raz ze swiadomoscia ze predkosc jest podawana w milach.
i pamietac:
ah, sami hejterzy... siądziecie na taki sprzęt to sie przekonacie co to jest jeździć tak jak ten gościu, pewnie nie dali byście rady wejść porządnie w jeden zakręt a co dopiero wyprzedzać pomiędzy autami ... -.- no ale olać to, bo zacznie się temat jak zawsze żal wam po prostu dupe ściska że taki dojedzie 3x szybciej od was i zużyje 2x mniej paliwa nie prażąc sie w puszce przy +30stopniach i nie mając klimy jebani "znawcy" gnieżdżący się w tych czterokołowych klatkach...
ahaaaaaaa czyli patrz kurwa w lusterka bo zapierdalam 150! chyba skuterek sobie kupiłeś w wakacje i zrodziła się w tobie nowa pasja, gimb
druga sprawa ze w koncowce widac osiagnieta predkosc zblizona do predkosci swiatla a na liczniku 200 wiec radze obejrzec jeszcze raz ze swiadomoscia ze predkosc jest podawana w milach.
i pamietac:
Nie jest, moto z 80 kuca nie osiagnie 320km/h.
210km/h nakedem to i tak jest sporo, ja jechalem innym nakedem kolo 120 i ped powietrza bardzo byl odczuwalny.
Na scigaczach to troche inna bajka bo owiewki bardzo poprawiaja aerodynamike i przy wiekszych predkosciach po prostu sie za nia chowamy - z drugiej strony nie sa one tak zwinne.
Nie jest, moto z 80 kuca nie osiagnie 320km/h.
210km/h nakedem to i tak jest sporo, ja jechalem innym nakedem kolo 120 i ped powietrza bardzo byl odczuwalny.
Na scigaczach to troche inna bajka bo owiewki bardzo poprawiaja aerodynamike i przy wiekszych predkosciach po prostu sie za nia chowamy - z drugiej strony nie sa one tak zwinne.
Dzięki za wytłumaczenie zawsze się zastanawiałem po co te plastiki... żeby deszcz na silnik nie padał?
ah, sami hejterzy... siądziecie na taki sprzęt to sie przekonacie co to jest jeździć tak jak ten gościu, pewnie nie dali byście rady wejść porządnie w jeden zakręt a co dopiero wyprzedzać pomiędzy autami ... -.- no ale olać to, bo zacznie się temat jak zawsze żal wam po prostu dupe ściska że taki dojedzie 3x szybciej od was i zużyje 2x mniej paliwa nie prażąc sie w puszce przy +30stopniach i nie mając klimy jebani "znawcy" gnieżdżący się w tych czterokołowych klatkach...
krotko i zwiezle ... BUM pierwszy lepszy opad meteorologiczny ;p
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów