Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ah, sami hejterzy... siądziecie na taki sprzęt to sie przekonacie co to jest jeździć tak jak ten gościu, pewnie nie dali byście rady wejść porządnie w jeden zakręt a co dopiero wyprzedzać pomiędzy autami ... -.- no ale olać to, bo zacznie się temat jak zawsze żal wam po prostu dupe ściska że taki dojedzie 3x szybciej od was i zużyje 2x mniej paliwa nie prażąc sie w puszce przy +30stopniach i nie mając klimy jebani "znawcy" gnieżdżący się w tych czterokołowych klatkach...
A kto teraz nie ma klimy w samochodzie?? A jak już nawet nie ma, to nie pierdol, że w +30 w kombinezonie motocyklowym jest taki lux. Pierdole was, wole w korku siedzieć w swojej klimatyzowanej puszce, słuchać muzyki albo oglądać film, niż nakurwiać pomiędzy i za piątym, dziesiątym czy setnym razem rozpierdolić się przez kogoś kto nagle machnął kierownicą i wysłał was w kosmos.
mnie to wkurwia masakrycnie i niech choć jeden trafiłby na mnie...
uhmm... gdyby mięśnie rosły od pisania bluzg na klawiaturze, byłbyś większy od pudziana. Ale niestety tak nie jest i jesteś zwykłym szczurkiem.
masakryCnie cię to wkurwia bo jesteś jeszcze dzieckiem i nie wiesz nic o życiu. Jak zgolisz tego mlecznego wąsa to porozmawiamy.
Ciekawe jest natomiast że Ci sami hejterzy wieszający psy na motocyklistach - z zachwytem pieją nad wyczynami basejumperów. Pierdoleni hipokryci.
Powiem tyle - koleś ma jaja, opanowanie i, co najważniejsze, umie jeździć. Inaczej ten film znalazłby się na hardzie.
Moment najbardziej ściskający żołądek to przemykanie pomiędzy ciężarówkami.
ah, sami hejterzy... siądziecie na taki sprzęt to sie przekonacie co to jest jeździć tak jak ten gościu, pewnie nie dali byście rady wejść porządnie w jeden zakręt a co dopiero wyprzedzać pomiędzy autami ... -.- no ale olać to, bo zacznie się temat jak zawsze żal wam po prostu dupe ściska że taki dojedzie 3x szybciej od was i zużyje 2x mniej paliwa nie prażąc sie w puszce przy +30stopniach i nie mając klimy jebani "znawcy" gnieżdżący się w tych czterokołowych klatkach...
hehe "jebany znawca" się odezwał. droga to nie tor ;]
Wole jednak 4 kółka niż 2, dużo wygodniej wydymać laskę na tylnym siedzeniu niż na dwukołowej pierdziawie
Dzięki za wytłumaczenie zawsze się zastanawiałem po co te plastiki... żeby deszcz na silnik nie padał?
Idz ze swoja ironia do familiady.
Kazdy majacy mozg domysla sie do czego sa owiewki, nie kazdy jednak zdaje sobie sprawe jak duzo one w rzeczywistosci daja.
Ja mam porownanie - 200 na scigaczu to pikus, na nakedzie za chuja nie mam ochoty tyle jechac.
------------------
@ Up
Za to duzo latwiej poderwac na dwa kolka, a zaliczyc w jakims wygodnym miejscu - tylna kanapa w samochodzie sie do nich nie zalicza.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów