📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
ahhh nie ma to jak o 4:20 oglądać takie słodkie igraszki
Piękny sąd , aż miło popatrzeć
Z jednej strony fajnie i miłe dla oka ale tak pomyślałem sobie ,że to w chuj urocze jak ludzie którzy gwałcili, zabijali, kradli i rujnowali życie innym uważają ,że ich czyny są akceptowalne a gwałcenie dzieci już nie.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
a lekarza też nie ma .
Agresja Strach Paranoja
"Ofiara"? Hue hue hue.
Ciekawe czy istnieje program wymiany więźniów. Nasi więźniowie mogli by podłapać kilka sposobów na tych zboczeńców.
Co to kurwa ma być? jakieś sanatorium? gdzie połamane kulasy i wity, gdzie gwałt rozgrzanym prętem? liczyłem że zostanie sowiciej ukarany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów