Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ależ mnie ten filmik ucieszył!!!! nareszcie satysfakcja! takie cwaniary z zaskoczenia atakujące i za kudły szarpiące powinny własnie takiego strzała wyłapac
Widzę na pizde wyłapałaś i rycerz na białym koniu się nie zjawił
Widzę na pizde wyłapałaś i rycerz na białym koniu się nie zjawił
Odezwał się Seba niezniszczalny
Dziwię się nadal że jak ktoś kto ma normalne buty nie nadepnie po prostu na stopę kogoś w klapkach..
przecież jak ja dorosły prawie dwumetrowy i stukilowy facet pierodolnę się małym palcem o szafkę... to wzywam wszystkich świętych.. tak to napierdala...
ale szacun.. złapanie za kudły , jedno kopnięcie i leży krowa... i jaka zdziwiona...
Odezwał się Seba niezniszczalny
Dam ci radę, zamiast Sebiksów wybieraj ludzi obytych i szarmanckich, może kiedyś taki Cię uratuje bo łobuz, co kocha najmocniej, będzie się tylko śmiał jak dostaniesz oklep, nieważne że będzie miał siłę by Cię bronić, będzie się śmiał, a tymczasem taki niski, słabiuteńki gnojek co zwykle sam dostanie oklep będzie Cię bronił jak basior wadery, sam obskoczy wpierdol, może nawet go zabiją ale Ty zdążysz uciec kiedy będą go zabijali.
Sebiks nie ocali cię nigdy, choćby mógł, nerdzik ocali Cię tylko raz bo drugiego nie dożyje... ewentualnie skończy jako kaleka... a ty go oczywiście zostawisz bo "nie będziesz się zajmowała kaleką"... eh... pozdrawiam.
Dam ci radę, zamiast Sebiksów wybieraj ludzi obytych i szarmanckich, może kiedyś taki Cię uratuje bo łobuz, co kocha najmocniej, będzie się tylko śmiał jak dostaniesz oklep, nieważne że będzie miał siłę by Cię bronić, będzie się śmiał, a tymczasem taki niski, słabiuteńki gnojek co zwykle sam dostanie oklep będzie Cię bronił jak basior wadery, sam obskoczy wpierdol, może nawet go zabiją ale Ty zdążysz uciec kiedy będą go zabijali.
Sebiks nie ocali cię nigdy, choćby mógł, nerdzik ocali Cię tylko raz bo drugiego nie dożyje... ewentualnie skończy jako kaleka... a ty go oczywiście zostawisz bo "nie będziesz się zajmowała kaleką"... eh... pozdrawiam.
Uwaga, maly, rudy, gruby waleczny nerdzik na pokladzie!
Nie do końca mnie zrozumialeś, pomimo tego dziekuję za radę i za czas, ktory poswieciles by napisac swoj jakze obszerny komentarz.
Pozdrawiam rowniez.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów