📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
już po 4-5 uderzeniu nie ruszała się, jak dla mnie trup. ciekawe za co. pewnie ich zaraziła jakimś paskudztwem
pewnie sie należało za kurewstwo albo złodziejstwo
a ze takich suk szefunio moze miec na pęczki to kaze przykładowo kazda dziwkę
Za złodziejstwo to stygmatyzacja, za nielegalny handel kulka, więc wychodzi, że dawała lub nie dała dupy odpowiednim osobnikom. Mogła też zapomnieć uiścić opłatę.
Chyba nie do końca załapali jak to się robi. Odgłosy jak przy ciężkiej pracy drwali
Heliar napisał/a:
Za złodziejstwo to stygmatyzacja, za nielegalny handel kulka, więc wychodzi, że dawała lub nie dała dupy odpowiednim osobnikom. Mogła też zapomnieć uiścić opłatę.
Jest taki film z Monica Bellucci "Malena", też tam skatowali taka ładną dziewczynę na wiosce w zasadzie za to że była ładna i nie starała się tego ukryć.
No jak kogoś podnieca zabijanie dzieci, bądź z tego czerpie przyjemność to tak samo jak ci co gwałcą takie czy noworodki, trupy albo zwierzęta. Mocna choroba i nie przystoi cywilizacji białego człowieka, a przez lewactwo nie można takiego na festynie, na środku rynku robiąc z tego święto, takiego publicznie powiesić.
Do wesela nie zatańczy.
Przekonywanie innych dziewczyn, żeby się bardziej starały w pracy. I tyle.
za malo kasy przyniosla
Albo nie oddała długu wynoszącego 20 euro
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów