No jak kogoś podnieca zabijanie dzieci, bądź z tego czerpie przyjemność to tak samo jak ci co gwałcą takie czy noworodki, trupy albo zwierzęta. Mocna choroba i nie przystoi cywilizacji białego człowieka, a przez lewactwo nie można takiego na festynie, na środku rynku robiąc z tego święto, takiego publicznie powiesić.
Właśnie dzięki "lewactwu" (tzn. cywilizowanym ludziom) nie ma u nas takiej patologii jak na tym filmie, albo jest ona mocno ograniczona. Do twojego zakutego łba, to oczywiście nie dociera, bo zrobiłbyś dokładnie to co oni (oczywiście w twoim mniemaniu w "słusznej" sprawie).
Deskoterapia kurwa?
Z nóg została miazga. Wielokrotne złamania kości udowych, piszczeli. Strzaskane kolana. Jak nie dojdzie do wewnętrznego krwotoku i przeżyje to reszta życia na wózku. Nie wiem co laska zrobiła, ale goście tłukli żeby zabić. Żadna terapia
Dobra nie zesraj się chuj jej do mordy
ale na bank juz tego znów nie zrobi
Właśnie dzięki "lewactwu" (tzn. cywilizowanym ludziom) nie ma u nas takiej patologii jak na tym filmie, albo jest ona mocno ograniczona. Do twojego zakutego łba, to oczywiście nie dociera, bo zrobiłbyś dokładnie to co oni (oczywiście w twoim mniemaniu w "słusznej" sprawie).
Lewactwo to aborcja dzieci w 8 miesiącu co na wielu filmach widać jak maluch ucieka przed odkurzaczem, czyli morderstwo dzieci, lewactwo to oczywiście akceptowanie zboczeń psychicznych jak pederastia a i powoli pedofilia(patrz rządy Holandii czy Niemiec) , lewactwo to gówno umysłowe i kaleki intelektualne których "Bogiem" jest fejsik. Moje wykształcenie, zarobki i wygląd wpędzą się w daleko idącą depresję, co dla gówna lewackiego na szczęście się kończy często sznurkiem na strychu.
g1.globo.com/pa/para/noticia/2022/07/20/video-mostra-mulher-sendo-agre...
oliberal.com/policia/policia-investiga-caso-de-mulher-agredida-a-paula...
oliberal.com/policia/suspeitos-de-espancar-mulher-no-tapana-morrem-em-...
Ponoć laska - ćpunka jakimś cudem żyje a napastnicy zginęli po konfronatcji z policją:
Dzięki za informacje. Pokrzepiające.
Właśnie to boli najbardziej, że nieprzytomna... W deskoterapii i kolkopirynie najpiękniejsze jest to jak piszczą i przepraszają a tutaj chuj nie kara. Powinna dostać drugi raz jak już dojdzie do siebie. Btw. Skoro babą dostaje deskoterapii w kraju gówna i samby to na 99% zdradzała męża albo znęcała się nad dzieciakiem
Deskoterapia kurwa?
Z nóg została miazga. Wielokrotne złamania kości udowych, piszczeli. Strzaskane kolana. Jak nie dojdzie do wewnętrznego krwotoku i przeżyje to reszta życia na wózku. Nie wiem co laska zrobiła, ale goście tłukli żeby zabić. Żadna terapia
Banda śmieci jak większość z Brazylii. Do utylizacji. Szkoda dziewczyny
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów