Wyciągnięcie kierowcy z samochodu w celu zrobienia na nim egzekucji opartej na nieznanych podwalinach skutkującej śmiercią.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli sadistic mnie czegokolwiek nauczył, to tego żeby nigdy nie przyjeżdżać do Ameryki Płd. Chyba, że z czołgiem
Jedna kula by wystarczyła i wtedy była by egzekucja. to nie dość ze marnotrawstwo amunicji to jeszcze tchórze za broniami wystrzelali wszystko by pokazać kto tam rządzi. według mnie był to członek jakiegoś gangu albo osoba która wisiała im pieniądze. Zabójstwo miało oznaczać coś w stylu "Nie płac na czas a będziesz martwy" jedna kolka by tego nie wskazywała a podcięcie gardła wskazywało by na zabójstwo dla jakiegoś zysku jak się nie mylę. (według mnie i tak najbardziej oszczędne)
@up
E tam. Chłopaki chcieli sobie po prostu postrzelać aby nie wyjść z wprawy i tyle.
E tam. Chłopaki chcieli sobie po prostu postrzelać aby nie wyjść z wprawy i tyle.
0:54 już się zmęczyłem, tu se umre... szczelajta
DarkLord napisał/a:
(...)podcięcie gardła wskazywało by na zabójstwo dla jakiegoś zysku jak się nie mylę. (według mnie i tak najbardziej oszczędne)
Temat rzeka. Podziemie w Brazylii sięga po siłowe rozwiązania, bo w większości przypadków nie musi obawiać się represji. Grunt to narobić huku i spierdolić, żadnego głębszego przekazu. Daleko im jeszcze do symbolicznych egzekucji, że już o użyciu garoty, czy wiązaniu krawatu sycylijskiego (choć w Kolumbii stosowali ) nie wspomnę.
fantastico chyba ostatnio do jakiegoś gangu w Brazylii się najął patrząc co wrzuca.
fantastico napisał/a:
Wyciągnięcie kierowcy z samochodu w celu zrobienia na nim egzekucji opartej na nieznanych podwalinach skutkującej śmiercią.
A jest jakaś egzekucja, która nie skutkuje śmiercią?
Ród Da Silva na wyginięciu.
marksista13 napisał/a:
Ród Da Silva na wyginięciu.
Jak już kiedyś mówiłem - za śmierć jednego, rodzi się pięciu kolejnych. Jeszcze Da Silva nie wyginęli, póki Brazylia istnieje
fantastico, ja przepraszam, że się wtrącę w ten opis, jednak chciałbym zauważyć, że czasownik "skutkującej" został odmieniony do słowa "egzekucji".
Egzekucja ma swój czasownik i poprzez niedokonaną inwersję aspektu ukradła również skutek, który powinien być odmieniony do podmiotu "nieznanych podwalin" jako liczba mnoga, czyli "skutkujących". Mam nadzieję, że się nie mylę, pozdrawiam!
PS. Dla neofaszystów gramatycznych XX w. :
Opisy fantastico mają największy sens oraz poprawny wydźwięk czytane dopiero na głos a nie pobieżnie podczas oglądania filmiku I oodoba mi się jak filmik jest 12 sekundowy a przekształcenie opisu w przyswajalny zajmuje z minutę
za Ciebie mam szukać ?
polskieradio.pl/5/3/Artykul/962218,Skazaniec-przezyl-egzekucje-Darowano-mu-zycie
wiadomosci.wp.pl/gid,16620977,kat,355,title,Nieudane-egzekucje-kary-sm...
Cytat:
Egzekucja ma swój czasownik i poprzez niedokonaną inwersję aspektu ukradła również skutek, który powinien być odmieniony do podmiotu "nieznanych podwalin" jako liczba mnoga, czyli "skutkujących". Mam nadzieję, że się nie mylę, pozdrawiam!
PS. Dla neofaszystów gramatycznych XX w. :
Opisy fantastico mają największy sens oraz poprawny wydźwięk czytane dopiero na głos a nie pobieżnie podczas oglądania filmiku I oodoba mi się jak filmik jest 12 sekundowy a przekształcenie opisu w przyswajalny zajmuje z minutę
kupus napisał/a:
A jest jakaś egzekucja, która nie skutkuje śmiercią?
za Ciebie mam szukać ?
polskieradio.pl/5/3/Artykul/962218,Skazaniec-przezyl-egzekucje-Darowano-mu-zycie
wiadomosci.wp.pl/gid,16620977,kat,355,title,Nieudane-egzekucje-kary-sm...
Sadistic powraca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów