📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
kiedyś bylem na koncercie arki Noego i ksiądz tak robił z ministrantem nie to nie ja bylem
hamskihomik napisał/a:
nie to nie ja bylem
Ty, ty. I ten afrykański niedojeb, loaloa.
Wiemy ze nie byłeś księdzem.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Skończyły już 14 lat to się bawią.
W końcu arcykatolicki kraj. Jak to jest, że jaki by nie wziąć kraj protestancki, to każdy jest uporządkowany i w czołówce najbardziej rozwiniętych państw świata, a katolickie są prawie wszystkie zdupcone?
Ostatnio się tak podnieciłem na występie Mazowsza
Cytat:
W końcu arcykatolicki kraj. Jak to jest, że jaki by nie wziąć kraj protestancki, to każdy jest uporządkowany i w czołówce najbardziej rozwiniętych państw świata, a katolickie są prawie wszystkie zdupcone?
Między innymi dlatego, że te protestanckie mieszają swoimi łapami w tych katolickich. W Brazylii, jak i w ogóle całej Ameryce Łacińskiej paluchami mieszają hamierykanie (gdzie najwięcej jest niekatolickich chrześcijan). Wiesz, skąd wzięło się powiedzenie o republikach bananowych? To sprawdź sobie hasło o przewrocie w Gwatemali. Tak samo było na Kubie, która dzięki rządom wielkiego brata zza Zatoki była tylko rezerwuarem gorzały, tytoniu, tanich dziwek, koksu i nielegalnych kasyn. Wszędzie tam, gdzie mogło być lepiej, to wpadali Jankesi i przekupywali lokalne władze, albo je obalali w imię swoich interesów. W Brazylii też mieszali, poczytaj o operacji Kondor.
To nie żadna religia determinuje, czy państwo jest zadupiem, tylko to, kto z zewnątrz wsadza tam mordę. U nas robili to nasi ''przyjaciele'' ze wschodu i z zachodu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów