📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:28
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
A kogo oni tam właściwie napierdalają? Jakieś pary, dziewczyny...
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
U nas tak z tymi wściekłymi kurwami od błyskawic powinni tak zrobić a nie obchodzili się jak z jajkami
BarmanInternetu napisał/a:
U nas tak z tymi wściekłymi kurwami od błyskawic powinni tak zrobić a nie obchodzili się jak z jajkami
oj tam tylko pokrzyczały i tyle ale miesięcznice i policje! tamtych to bym chciał zobaczyć połamanych na oiomie
to jakaś akcja żeby poprawić krążenie wszystkim obecnym czy ocb?
Znowu maseczki
alojz napisał/a:
a gdyby tak na Strajku kobiet albo paradzie miłości...ech - rozmarzyłem sie
przy okazji na marszu niepodległości, tym ONRowsko-Bąkowskim i tym kontrkurwamarszu lewicowym oczywiście. Żeby normalni obywatele mogli obchodzić Dzień Niepodległości bezpiecznie i z godnością, tak jak wszystkie inne święta czy manifestacje, bez małpiego odłamu prawilnych człekokształtnych debili rzucających kostkami brukowymi i racami, którym się popierdolił patriotyzm z patologią (też na "p", więc przy ich IQ łatwo się jebnąć) oraz bez tych pojebów, którzy nie do końca pojęli znaczenie "równości" i pajacują z kutangami i/lub cycami na wierzchu w miejscach publicznych. Jeszcze te wkurwiające Julki, które nie mają nic do powiedzenia, a za wszelką cenę chcą być w centrum uwagi. Jak żadna ze stron nie potrafi kulturalnie się zachować w przestrzeni publicznej, to niech nie wypełzają ze swoich nor, bo jedni i drudzy tylko bardziej szkodzą swoim społecznościom.
Dobranoc
No i prawidłowo. Dzicz trzeba jakoś kontrolować a i ta dzicz powinna mieć szacunek do władzy.
Fani napierdalania pala protestujacych, wiecie że to jest wiec poparcia dla antyzamordysrycznego i antychoinkowego ruchu wolnofciowego pod wezwaniem proroka JKM I jego zespołu Downa.
Wszystko się zmienia jeśli coś nie dotyczy ciebie.
Wszystko się zmienia jeśli coś nie dotyczy ciebie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów