18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 12 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Skończyłem_z_ekscesami 2022-02-03, 21:36
Jak akcja jest od 0:50 to ty chyba nie ten filmik wstawiles

niech nie opuszcza ciebie twoja siostra pogarda
Zgłoś
phrontch 2022-02-03, 21:40
racja, poprawiłem już
Zgłoś
Ryju1983 2022-02-03, 21:46 1
Będą ja teraz ruchać w łapy
Zgłoś
SLOVAN 2022-02-03, 21:48 7
Skurwysyny. Tak jak niektórzy z tego portalu
Zgłoś
Myxxer 2022-02-03, 22:01 1
on czy ono?
Zgłoś
Jarosławkaczyński 2022-02-03, 22:02 3
I tak miała jakieś parchy na łapach. Mogli całkiem uciąć żeby nie zarażała innych tym syfem.

Jebać was wszystkich cwele.
Zgłoś
CrookerS 2022-02-03, 22:31 1
No niespodziewalem sie zakonczenia takiego. Jednak nie wszystkich odjebuja
Zgłoś
radek225 2022-02-03, 22:37 1
Tam to ci nawet w życiu płodowym kurwa nie przepuszczą.

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
shoe5maker 2022-02-03, 23:04
Po ciągłych deskopatiach nareszcie stygmatyzacja.
Zgłoś
robert12339 2022-02-04, 0:21 16
vifon125 napisał/a:

on czy ono?

Ona, ale to jeszcze dziecko. Najwiekszym skurwyństwem jest to, że oni biorą te dzieci do dilerki i całej reszty tego syfu. Ich się powinno odjebać za to. A co do ciebie, to jest mi cie szkoda, że jesteś już tak zniszczony, że nawet nie poznajesz, że to dziecko .

Co sie patrzysz czarnuchu . Won do roboty
Zgłoś
Alonso 2022-02-04, 4:05
Teraz dziurki w dłoniach pasują do naszyjnika.
Zgłoś
zbynekmaslanka 2022-02-04, 6:09 4
robert12339 napisał/a:

Ona, ale to jeszcze dziecko. Najwiekszym skurwyństwem jest to, że oni biorą te dzieci do dilerki i całej reszty tego syfu. Ich się powinno odjebać za to. A co do ciebie, to jest mi cie szkoda, że jesteś już tak zniszczony, że nawet nie poznajesz, że to dziecko .

Nie żałujcie tak tych dzieci (jeśli to dziecko a nie jakiś pojeb przebrany). Wiem że jest moden w społeczeństwie pierdolenie głupot o "biednych dzieciach". W młodości na tzw koloniach był dzieciak ... kurwa mówie wam zło wcielone w najczystszej postaci ... nigdy z czymś takim się w życiu nie spotkałem (bo to było to). Nieważne czy to by miało 5, 10 czy 50 lat.
Zgłoś
skate_style 2022-02-04, 15:53
dygnął mi
Zgłoś
octave25 2022-02-04, 16:58 1
Układała telefon. A wcześniej już miała z nimi rozmowę żeby nie kradła. No cóż kara musi być. XD
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów