📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Jak akcja jest od 0:50 to ty chyba nie ten filmik wstawiles
Jebać was wszystkich cwele.
No niespodziewalem sie zakonczenia takiego. Jednak nie wszystkich odjebuja
Tam to ci nawet w życiu płodowym kurwa nie przepuszczą.
on czy ono?
Ona, ale to jeszcze dziecko. Najwiekszym skurwyństwem jest to, że oni biorą te dzieci do dilerki i całej reszty tego syfu. Ich się powinno odjebać za to. A co do ciebie, to jest mi cie szkoda, że jesteś już tak zniszczony, że nawet nie poznajesz, że to dziecko .
Ona, ale to jeszcze dziecko. Najwiekszym skurwyństwem jest to, że oni biorą te dzieci do dilerki i całej reszty tego syfu. Ich się powinno odjebać za to. A co do ciebie, to jest mi cie szkoda, że jesteś już tak zniszczony, że nawet nie poznajesz, że to dziecko .
Nie żałujcie tak tych dzieci (jeśli to dziecko a nie jakiś pojeb przebrany). Wiem że jest moden w społeczeństwie pierdolenie głupot o "biednych dzieciach". W młodości na tzw koloniach był dzieciak ... kurwa mówie wam zło wcielone w najczystszej postaci ... nigdy z czymś takim się w życiu nie spotkałem (bo to było to). Nieważne czy to by miało 5, 10 czy 50 lat.
dygnął mi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów