📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Wyżywanie się na babie w ten sposób jest słabe, cokolwiek zrobiła.
Budrys2000 napisał/a:
Równouprawnienie
Budrys2000 napisał/a:
Jeśli któraś zdradziła męża czy kraj, to ogolenie głowy na łyso połączone z chłostą jest dla kobiety fajną, chociaż symboliczną karą. Straci swój kobiecy atrybut, więc potencjalni adoratorzy i bliskie otoczenie będą wiedzieć z czym mają do czynienia.
Golili głowy kurwą co dawały dupy szwabą i kolaboracje oraz sprzedwananie innych na gestapo..... Jak dla mnie to do dzisiaj powinni robić tak. Przynajmniej wiedziałeś z jakim elementem masz do czynienia przy pierwszym kontakcie.... A tak to kurwa nie wiesz
Jak na Brazylię to można powiedzieć że takiego wielkiego miłosierdzia to dawno nie widziałem.
Budrys2000 napisał/a:
No tak... na chłopie to już można się wyżywać cokolwiek by nie zrobił. Gratuluję logiki.
silwerbalk napisał/a:
Golili głowy kurwą co dawały dupy szwabą i kolaboracje oraz sprzedwananie innych na gestapo..... Jak dla mnie to do dzisiaj powinni robić tak. Przynajmniej wiedziałeś z jakim elementem masz do czynienia przy pierwszym kontakcie.... A tak to kurwa nie wiesz
Ewidentnie ona jest z Łowców.B
Trochę z racji wieku nie wypada mi się śmiać z czyjegoś nieszczęścia, ale pod koniec tego filmu te snapy w czachę spowodowały, że ufajdałem sobie laptopa herbatą ze śmiechu.
Trochę z racji wieku nie wypada mi się śmiać z czyjegoś nieszczęścia, ale pod koniec tego filmu te snapy w czachę spowodowały, że ufajdałem sobie laptopa herbatą ze śmiechu.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów