📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
no to się wpierdolił teraz z niego zrobią chuja
No to zamiast kosi kosi łapci będzie kosi kosi narzędzie zbrodni
jakbym chciał często spotykać mlode , ładne dziewczyny pokazujące swoje wdzięki
Pewnie sprzedawczyni mu się bardzo podoba ale nie wie jak zagadać. A obraz mówi więcej niż 1000 słów.
No to, kurwa, zawsze się musi napatoczyć Opasły Janusz ze swoim giermkiem i chuj z miłości będzie przez takich zjebów
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
No to, kurwa, zawsze się musi napatoczyć Opasły Janusz ze swoim giermkiem i chuj z miłości będzie przez takich zjebów
Patrzcie jakie ma świeczki w oczach! Ha, ha, ha!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów