📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
rozumiem że pan Gustavo jebnął 5 litrów paliwa na grill coby przyśpieszyć obróbkę termiczną
Te gazowe grile to chujostwo. Cały bajer to drewienka i powolne rozpalanie węgielków
JanJankowski napisał/a:
Eh, zawsze musi znaleźć się jakiś samiec grillmaster, który rozpala przez ponad godzinę. Zaś pan Gucio przynajmniej szybko to zrobił.Te gazowe grile to chujostwo. Cały bajer to drewienka i powolne rozpalanie węgielków
po woli to można grillować miesa etc. pół dnia rozpalasz węgiel na grilla ? lol
psyhepl napisał/a:
po woli to można grillować miesa etc. pół dnia rozpalasz węgiel na grilla ? lol
Bo ten grillmaster grilluje na brunatnym węglu
Gazowy grill to pomyłka cywilizacji, żarcie z tego nie ma smaku i jest hukowe, nie rowno pali bo to nie piecze ani nie grilluje , gówno straszne ,miałem i odradzam ,lepiej na patykach zwęglonych smakuje niż z tego
Mój znajomy też tak umarł,od poparzeń podczas rozpalania grilla.Głupia i bolesna śmierć, ale tak się kończy rozpalanie benzyną po pijaku.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów