po operacji stan ciężki, ale jeszcze dycha - musiał za słabo ją kochać...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ale telefon uratowała....
Dla współczesnej k0biety telefon jest najważniejszy w zyciu ! Jak widać i to nie pierwszy i ostatni filmik gdzie baba chroni nawet za cene zycia swój telefon...
Kiedyś były to dzieci
teraz telefon, kot, pies....
Czasy Ostateczne.
ale telefon uratowała....
Dla współczesnej k0biety telefon jest najważniejszy w zyciu ! Jak widać i to nie pierwszy i ostatni filmik gdzie baba chroni nawet za cene zycia swój telefon...
Kiedyś były to dzieci
teraz telefon, kot, pies....
Czasy Ostateczne.
Niby tak, ale telefon warto mieć gdy krwawisz jak zarzynane prosie
Niby tak, ale telefon warto mieć gdy krwawisz jak zarzynane prosie
A co ? tętnice szyjna sobie srajfonem zatkasz?
Bo po jej obfitym krwawieniu to właśnie wnioskuje, i przewiduję że po ucięciu filmiku po jakiś 10-30 sekundach zemdlała.
Telefon jej się do niczego nie przydał a wręcz przeciwnie.
A co ? tętnice szyjna sobie srajfonem zatkasz?
Bo po jej obfitym krwawieniu to właśnie wnioskuje, i przewiduję że po ucięciu filmiku po jakiś 10-30 sekundach zemdlała.
Telefon jej się do niczego nie przydał a wręcz przeciwnie.
może jednak nie do końca...
może jednak nie do końca...
No i ?
Nie widzę tu niczego co by przeczyło temu co wyżej napisałem.
Nie napisałem że zmarła tylko zemdlała (z upływu krwi). W tym krótkim opisie też brak info. że telefon jej pomógł, więc co niby nie tak że mi to pokazujesz ?
No i ?
Nie widzę tu niczego co by przeczyło temu co wyżej napisałem.
Nie napisałem że zmarła tylko zemdlała (z upływu krwi). W tym krótkim opisie też brak info. że telefon jej pomógł, więc co niby nie tak że mi to pokazujesz ?
może pomógł, może nie pomógł...
nie zaszkodził...
a jak się ocknie to obejrzy akcję na sadolu jak podbija interneta a bez telefona to niby jak??!!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów