📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Niejeden by chciał tylko taką karę
Cienkim kijkiem bardziej boli i nie ma problemu czy się kości połamie.
Dlaczego oni zawsze używają jakis gówno witek zamiast solidnej, nie spruchniałej drewnianej pały albo jakiegoś metalowego pręta ?? 0.o
Snickersa ukradli tylko..
To bardziej polską witką by bolało.
To bardziej polską witką by bolało.
Ja pierdole... kojarzy mi sie z filmem "gdzie jest Nemo" - mewy "daj, daj, daj"
Up a mi z filmem Asterix misja Kleopatra. "To? A to tylko biczownicy się zmieniają"
Kiedy widziałaś już tyle harda, że myślisz sobie "ale łagodnie ich potraktowali" XD
Człowiek jest zdolny do czynów za które taka kara jest co najmniej adekwatna.Mam tylko nadzieję ze kręcili to ludzie sprawiedliwi i przynajmniej batonika ukradli. No jakieś minimum być musi.
czemu u nas nie ma czegoś takiego ? kurwa nie było by takiego menelstwa... mojemu ojcu ostatnio okradli z busa sprzęt warty około 7 tyś... nawet wiem kto i co im moge zrobic ? nic ... a te parszywe kurwy śmieją mi sie prosto w ryj bo wiedzą że policja i tak nic im nie zrobi bo nie zostali złapani na gorącym... a tak wpierdol i ulga przynajmniej na serduszku... karać, jebać takich tępym drutem...
Widać, że nie chcą zabić bo nie napierdalają na głowach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów