Akcja miała miejsce w Eldorado do Carajá na południu stanu Para. Nie wiadomo, czy to wypadek, czy celowe działanie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Poligon na wakacjach
Wszarz sam sobie winny, nie potrafił nadążyć.
to już wiem, czemu rodzice Cie wyjebali do domu dziecka... nie nadążałeś za rówieśnikami.
Skowron napisał/a:
Tego ch*ja trzeba by było tak przywiązać i przewieźć
skąd wiesz że nie zasłużył? pogryzł dziecko kierowcy?
Prof._Kot_Budd napisał/a:
Wszarz sam sobie winny, nie potrafił nadążyć.
Jakbym ci chuju dwa glany na łeb zajebał, to też nie nadążysz. Gnij w męczarniach skurwysynu!!!
Jeju tyle tutaj ludzi z bólem dupy do innych, nierozumiejących pierwotnego zamysłu tej strony oraz przede wszystkim delikatnego sarkazmu, czarnego humoru.
Nufrevi napisał/a:
Ci co nagrywaja nie lepsi, banda malp....
A co twoim zdaniem mieli zrobić ci na motocyklu?? Zatrzymać go i zajrzeć do środka?? To Brazylia, tam auta mają przyciemnione przednie szyby, nie tylko z powodu słońca ale również po to żeby ewentualny bandyta nie widział jak właściciel wyciąga giwerę. Tu matematyka byłaby bardzo prosta, goście na motorku blokujący drogę = próba napadu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów