📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bez wpierdolu? Bez noży? Bez strzelania? W brazylii?
Jebie fejkiem.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Jebie fejkiem.
Jebie fejkiem.
Bo to Sao Paulo a nie Manaus, wyższy poziom ucywilizowania
Ci obywatele to są tacy sami na całym świecie. Tak samo jak u nas gadają na PO PIS itd a sami chuja by wiedzieli co zrobić. i nie umieli rządzić.
Na sadistic'u cała prawda !!!
no zadzwoń do KUnia cię wysłucha debilu..
mianas napisał/a:
no zadzwoń do KUnia cię wysłucha debilu..
A ty co wielki obronca "ucisnionych"? Im by sie przydal taki wpierdziel. Ale niesetety jeden i drugi chodzi z obstawa ze mucha nie siadze za bardzo boja sie ludzi. No a ich wyborcy to patologia 500+, mochery na czeleTadziem R ktory dostal tyle naszej kasy ze kilkudziesieciorgom szpitali by pomogi oraz Narodowcy ktorzy po za darciem mordy nic nie potrafia
I tak się powinno ich traktować... Bez przesadnej spiny, bez przemocy, a i śmiechu trochę z nieudacznika...
bez magicznej kantówki pojawiającej się znikąd nie mogło się obyć.
@mianas debil to ciebie zrobił. Jesteś jakimś pissowskim trollem? Zluzuj majty ofermo pękniętego kondona.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów