📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
martika napisał/a:
Masakra cięzko wogóle to oglądać, że takie mendy chodzą po świecie
Wątpię, żeby ten mały smród umiał chodzić, ogarnij się
CzerstWybut napisał/a:
To droga ta lalka jak w ostatnich sekundach rękami rusza
W pierwszych też nogami, ale to nic nie znaczy
popierdoliło cie, czy serio to piszesz ? Fajnie właśnie tłucze to małe gówno, mocniej dojebać kurwia powinien
Jak byłem kurwa mały to bili mnie szpadlem, bo kurwa non stop bluzgałem i kurwa mam taki tik kurwa XD
martika napisał/a:
że takie gówno się rozmnaża....
jozue napisał/a:
popierdoliło cie, czy serio to piszesz ? Fajnie właśnie tłucze to małe gówno, mocniej dojebać kurwia powinien
mam nadzieję że za kilka lat ciebie też będą tak napierdalać w domu starców, śmieciu
Chyba nie tylko gimbaza złapała się na tego fejka
Czekam na hard z udzialem jego i panów z faweli
przecież to jest lalka jakaś! Pawdziwe dziecko przy takich ciosach by już umarło.
Lalka otwiera buzię kiedy płacze?
Dziecko pewnie zasrało pampersa i przerosło go to ,że musi go zmienić.
Osobiście frajera kopałbym w ten durny łeb póki z mózgu by nie został tatar.
Zalinkujcie wiecej takiego contentu. Skutecznie wkurwia.
Świat jest popie**olony.
Taka jest sprawiedliwosc na tej ziemi. Zule zyja dlugo a Ci co sie szanuja zdychaja na raki itp.
Powodzenia i wytrwalosci zycze. Nic na sile, mozliwe ze za mocno sie spinacie zeby miec potomstwo i przez to zablokowani jestescie.
ja mam 8 letnia corke i syna w drodze.
Santa29 napisał/a:
Z przyjemnością bym go torturował ciesząc się każdą chwilą spędzoną chwilą sprawiając mu ból w takiej samej bezradności jak ten malutki obywatel świata.
Tak rzymac piwo leci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów