📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
pro_avenger napisał/a:
Jebie fejkiem. Pelikany nie łykajcie wszystkiego.
Otwórz oczy. Najpierw dziecko rusza nogami a później zgina rękę. Jakas moda by wszędzie pisać fake?
JorgenPL napisał/a:
Jebane zwierzę, a ja od 8 lat z żoną walczymy o dziecko i nic.
Świat jest popierdolony.
To ją w końcu poruchaj
marmurowychuj napisał/a:
przecież to jest lalka jakaś! Pawdziwe dziecko przy takich ciosach by już umarło.
Dziękuję za ten komentarz, bo przynajmniej obejrzałem jeszcze raz cały filmik i masz rację - jest to jebany fejk. A pffftuu!
czekamy na drugą część na hardzie, jak to tatusiowi ucinają łapki....
@wsystkie upy co pierdolą o fejkach, zobaczcie pierwsze sekundy filmu, dziecko rusza nogą, a momentami później ręką. Widać, że większość z was nie miała do czynienia z płaczącym noworodkiem, dziecko czasem jak się zanosi płaczem to napina się i dlatego może wyglądać, że jest sztywne jak lalka.
Pierdolnięty tatusiek nie potrafi poradzić sobie z dzieckiem i jego płaczem. Mam nadzieje, że osoba, która pozostawiła kamerkę upewni się, ze skurwysyn nigdy już się nie zbliży do dziecka, o ile to przeżyło to napierdalanie…
Pierdolnięty tatusiek nie potrafi poradzić sobie z dzieckiem i jego płaczem. Mam nadzieje, że osoba, która pozostawiła kamerkę upewni się, ze skurwysyn nigdy już się nie zbliży do dziecka, o ile to przeżyło to napierdalanie…
ja się zastanawiam jakiego efektu spodziewał się ten idiota napierdalając bezbronne dziecko, że zacznie mówić o co mu chodzi, czy że przestanie płakać?? ludzie mają nasrane w głowach.
lalka.... przyjrzyj się, lalka nóg nie kuli i nie zmienia kolorów twarzy.
AnonnnXX55598 napisał/a:
To lalka, dzbany.
lalka.... przyjrzyj się, lalka nóg nie kuli i nie zmienia kolorów twarzy.
Teraz przynajmniej ma powód by drzeć ryja głupi kaszojad
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów