📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
marmurowychuj napisał/a:
przecież to jest lalka jakaś! Pawdziwe dziecko przy takich ciosach by już umarło.
Twardy zawodnik
" ty chuju, penetrowałeś pochwe mojej żony"
Nawet jeśli to fake to może go dużo kosztować =)
To nie fejk, to dziecko samo zgina rękę. Ci co krzywdzą dzieci to najgorsze kurwy świata. Na pal takiego, albo i jeszcze gorzej. Oby go rąbali powoli
4 tygodnie temu oglądałem takie filmy bez mrugnięcia okiem, a 3 tygodnie temu urodził mi się dzieciak. Teraz nie mogę na to patrzeć... Punkt widzenia jednak zależy od punktu siedzenia...
To lalka, dzbany.
Do zobaczenia na hardzie.
To kurwisko jebane
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
No i dobrze, inaczej nigdy się nie nauczy trzymać gardy
No, wiem że twoja żonka prosi też sąsiadów o pomoc jak jesteś w pracy i dalej nic.
JorgenPL napisał/a:
Jebane zwierzę, a ja od 8 lat z żoną walczymy o dziecko i nic.
Świat jest popierdolony.
No, wiem że twoja żonka prosi też sąsiadów o pomoc jak jesteś w pracy i dalej nic.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów