📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
0:17 gość mógł kopnąć napastnika w klamkę i bez problemu by go obezwładnili. zwykła pizda bez odwagi...
żartuje, na jego miejscu zeszczał bym się w tym kącie ze stachu.
AyCaramba napisał/a:
0:17 gość mógł kopnąć napastnika w klamkę i bez problemu by go obezwładnili. zwykła pizda bez odwagi...
Ładne mi żarty, jak pół chuja w dupie...
AyCaramba napisał/a:
Wstawaj, zesrałbyś się!
Forfiter napisał/a:
Wstawaj, zesrałbyś się!
Juz to kiedys chyba tutaj opowiadałem, ale wpadły do mnie do wynajmowanego mieszkania gliny (dwaj gliniarze) , jeden pokazał że ma broń. Niby właściciel popełnił jakieś przestępstwo. Zaczęli mnie wypytywać i takie tam. Nie czułem się zestresowany, ale chyba tylko mi się wydawało, że nie jestem bo nie mogłem sobie przypomnieć imienia bliskiej mi osoby. Podejrzewam ze nie jeden by się zesrał jakby ktoś wymierzył broń na serio.
W szkołach policyjnych są ćwiczenia (oczywiście nie z prawdziwą bronią w których jedna strona ma za zadanie trzymać kogoś na muszce w odległości minimum metra (i w razie stawiania oporu zastrzelić) a druga - wyrwać mu broń i nie dać się zabić, wyniki z takich ćwiczeń są zawsze budujące i sprawiają, że każdy trzymany na muszce nie zgrywa Rambo tylko grzecznie wykonuje polecenia.
Zabity nie zdazyl wyciagnac swojej broni, ale widac, ze probowal. Coz... mogl szybciej zareagowac, a nie przez kilka sekund gadac z napastnikiem
No za długo się zbierał do wyciągnięcia tej klamki i dodatkowo odwrócił się tyłem do gościa, a tak to może by coś zdziałał.
Super przepisy. U mnie w monopolu zajebali wódkę za 110 zł, załapaliśmy dopiero z 10 minut po ich wyjściu i chuja im możemy bo na kamerach nie widać ryjów ani nic charakterystycznego.
Ale pizdy przecież tego strzelca mogli rozjebać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów