Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czyli można jechać na zderzak i np. 250 km/h?
Można, ale małpy tego nie potrafią a pchają się do miast bo czują żarło.
Jebac kierowcę Punto i dostawczaka. Na skrajnym lewym pierwszeństwo ma samochód za tobą. I skończyć mi tu pierdolenie o prawie ruchu drogowego bo robi tylko kurwe z logiki i niszczy motoryzacje. Samochód powstał żeby z puntu a do b przemieścić się szybko! Jeśli uważasz inaczej to kup se konia i polami dorożką zapierdalaj
Jak ci się tak śpieszy to kup sobie helikopter. Pierwszeństwo z tyłu to miał twój stary jak cię posuwał.
Jak ci się tak śpieszy to kup sobie helikopter. Pierwszeństwo z tyłu to miał twój stary jak cię posuwał.
Jak Ci się nie spieszy to sprzedaj samochód.
Wina kierowcy Audi. Punto zjeżdżało z prawego pasa więc miało pierwszeństwo.
Niezle przyjebany jesteś,
Zgodnie z art. 22 ust. 4 ustawy Prawo o ruchu drogowym, kierujący pojazdem, zmieniając zajmowany pas ruchu, jest obowiązany ustąpić pierwszeństwa pojazdowi jadącemu po pasie ruchu, na który zamierza wjechać.
lusterk dla ozdoby, norma na polskich drogach, szczególnie baby, kierunek i jedzie ci taka kurwa przed maskę.
ale fakt, Punto zawsze miały małe lusterka,
tak jak mózg ich posiadaczy
Audi jechało bardzo blisko lewej krawędzi swojego pasa dlatego babon w Punto mógł nie mieć go w lusterku.
Dla wszystkich mandat za brak zachowania odpowiedniego odstępu od auta poprzedzającego.
I tak jak ktoś napisał. Ten cep z dostawczego na środkowy pasie wyprzedzał pewnie 20 minut...
Zbiór globów. Najgorszy z Punto.
Wez ty nigdy nienwsiadaj za kierownice jak pierdolisz ze go mogl w lusterku nie widziec.
Albo ustaw swoje lusterka tak zeby w nich polowy swojego auta nie ogladac.
Wina Audi. Nie przestrzega bezpiecznej odległości miedzy pojazdami!
Bezpiecznej odleglosci?
Widziales kiedys ludzi jadacych za tirem w odleglosci 1.5 - 2 m bo jada w jego tunelu aerodynamicznym.
Do tego sie nikt nie przyjebie bo jadacy w ten sposob wiedza, ze tir raczej nie odjebie jakiegos krzywego manewru.
Co innego osobowki.
Jak nie jedziesz za kims lewym pasem w odleglosci mniejszej niz 5m ZAWSZE znajdzie sie jakis idiota jadacy pasem na prawo od twojego co sie bedzie chcial przed ciebie wepchnac bo zobaczyl luke o dlugosci akurat jego auta. Nie mysli juz o tym ze jedzie o 10, 20 lub 30 km/h mniej niz ty i bedziesz musial ostro hamowac.
Mi sie kiedys taki idiota wpakowal przed maske przy duzo mniejszych predkosciach ale tlumaczyl sie policji, ze mial male auto to sie zmiescil a ja mu w dupe wjechalem.
Dostal 500 PLN i 10 punktow.
Idiotow na drogach nie brakuje. Wszyscy maja prawa a nikt nie ma obowiazkow
Obyś kurwo w punto kwiatki wąchała.
Pierdolenie o zasadzie prawej dupie tutaj nie ma nic do rzeczy i działa tylko na skrzyżowaniach, wlotach itp bez oznakowania. (i drogach na zadupiu)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów