📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wina kierowcy Audi. Punto zjeżdżało z prawego pasa więc miało pierwszeństwo.
PIs napisał/a:
Wina kierowcy Audi. Punto zjeżdżało z prawego pasa więc miało pierwszeństwo.
Myślę, że Punto powinno jeszcze zostać zmielone przez ciężarówkę. Tak dla przykładu.
A jebany dostawczak zapewne rozpoczął swój manewr wyprzedzania cysterny 2km wczesniej i skończy za kolejne 8...
kedzior242 napisał/a:
Ale to nie ma tak, że włączasz kurwa przyciska zagłady, dioda mruga i samochód, który jedzie 50 km/h więcej od Ciebie zatrzyma się, jeśli robisz manewr 4 m przed jego maską.
Myślę, że Punto powinno jeszcze zostać zmielone przez ciężarówkę. Tak dla przykładu.
Mandat dla kierowcy Punto i Audi. Zgadnij za co? (Wiem, Angel, ale... taka przynęta musiała zadziałać)
Audi jechało bardzo blisko lewej krawędzi swojego pasa dlatego babon w Punto mógł nie mieć go w lusterku.
Dla wszystkich mandat za brak zachowania odpowiedniego odstępu od auta poprzedzającego.
I tak jak ktoś napisał. Ten cep z dostawczego na środkowy pasie wyprzedzał pewnie 20 minut...
Zbiór globów. Najgorszy z Punto.
Dla wszystkich mandat za brak zachowania odpowiedniego odstępu od auta poprzedzającego.
I tak jak ktoś napisał. Ten cep z dostawczego na środkowy pasie wyprzedzał pewnie 20 minut...
Zbiór globów. Najgorszy z Punto.
Wina Audi. Nie przestrzega bezpiecznej odległości miedzy pojazdami!
Jebac kierowcę Punto i dostawczaka. Na skrajnym lewym pierwszeństwo ma samochód za tobą. I skończyć mi tu pierdolenie o prawie ruchu drogowego bo robi tylko kurwe z logiki i niszczy motoryzacje. Samochód powstał żeby z puntu a do b przemieścić się szybko! Jeśli uważasz inaczej to kup se konia i polami dorożką zapierdalaj
Zmiana pasa ruchu bez zachowania szczególnej ostrożności. Kierowca punto do utylizacji.
Jebać tylko i wyłącznie prądem tą spierdoline od Punto-źle wykonana zmiana pasa ruchu, nie sprawdziła dostatecznie czy aby nie zajeżdża komuś drogę.
coolfilip2 napisał/a:
Jebac kierowcę Punto i dostawczaka. Na skrajnym lewym pierwszeństwo ma samochód za tobą. I skończyć mi tu pierdolenie o prawie ruchu drogowego bo robi tylko kurwe z logiki i niszczy motoryzacje. Samochód powstał żeby z puntu a do b przemieścić się szybko! Jeśli uważasz inaczej to kup se konia i polami dorożką zapierdalaj
Czyli można jechać na zderzak i np. 250 km/h?
Pięknie dobrze i tak powinno być, się kurwa nauczy używać lusterek.
Edit:
O kurwa, ale tu wysyp pizdusi, których szczytem umiejętności jest popierdalanie na hulajnodze.
Edit:
O kurwa, ale tu wysyp pizdusi, których szczytem umiejętności jest popierdalanie na hulajnodze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów