📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ten w czerwonym po huj chciał go ominąć, miał się srebrny pookrecac i jak stanie wyprzedzasz czy omijasz, baran z kierowcy
Pralpunkt napisał/a:
Ten w czerwonym po huj chciał go ominąć, miał się srebrny pookrecac i jak stanie wyprzedzasz czy omijasz, baran z kierowcy
No, bo to trwało 10 minut, miał chłop czas pomyśleć, a co dopiero na reakcję...
No widzę, że mistrz kierownicy chciał pokazać tym piździelcom, którzy tak się wlekli przed nim, jak powinno się jeździć. No i prawie mu się udało. To znaczy całkiem nu się udało, ku naszej radości.
*mu
*mu
Oponki pewnie tanio kupione jako uzywki co to mirek handlarz przywiozl jako prawie nowe 8 letnie z rajchu...
tarcer123 napisał/a:
Oponki pewnie tanio kupione jako uzywki co to mirek handlarz przywiozl jako prawie nowe 8 letnie z rajchu...
na taki blotnisty film ktory sie robi po lekkim deszczyku to nawet i najlepsza opona swiata ci nie pomoze.
Niezła sztuczka - zamknął klapę bagażnika przy pomocy Clio, żeby mu się więcej gratów na ulicę nie wysypało.
PowerBoBass napisał/a:
Jak widzisz wirtuoza na drodze to chamujesz, zwalniasz na maxa a ten pacan jechał
Nagrywający potrafił wychamowac
Jakoś podejrzanie wycięty początek całej sytuacji. Pewnie nagrywający coś odjebał...
Nie wiem co odjebał ten kierowca, że tak nim zarzuciło. Możliwe ze tak jak ktoś napisał wyżej, opony od mirka z wulkanizacji. Zero reakcji, jakiejkolwiek kontry. Szkoda 206, fajne autko.
~PowerBoBass napisał/a:
Tak się kurwa kończy niezachowanie dystansu od poprzednika! Jakby trzymał dystans taki jak należy min. 2-3 sekundy dla tej prędkości to by miał czas prawidłowo zareagować, ale jak debil siedzi na ogonie to sam sobie winien wypadku.
tarcer123 napisał/a:
Mogą być nawet 10-letnie, ważne, że bieżnik 7mm
czerwony chcial spierdolic, a tu masz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów