Jakiś czas temu na sadolu był filmik jak Shannon Briggs wpierdala obiad Kliczce . Tym razem strącił go z deski gdzieś u wybrzeży Florydy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:34
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już niedługo brigss będzie trollował kliczke podczas srania
kiedy oglądam takie filmy, w mojej głowie pojawia się przeświadczenie, że zniesienie niewolnictwa, wcale nie było takim dobrym pomysłem.
Jakoś tak zawsze myślałam, że Shannon to imię żeńskie...
Przecież to kurwa nie jest kliczko. Wladek by mu wsadził tą łódkę w dupę.
Briggsowi kasa się pewnie nie zgadza, więc za wszelką cenę chce znów zmierzyć się z Ukraińcem. Oczywiście walka miałaby się odbyć, bo Briggs uważa, że teraz pokonałby Kliczkę, ale jak się to skończy, każdy wie (Shannon też)... Teraz błaznuje, a po walce byłby wstyd, tylko wtedy mógłby przetrzeć oczy świeżo zarobionym milionem dolarów, o który robi taki szum.
karinata napisał/a:
Czemu tak się upieracie zniemczać nazwisko biednego Kłyczki?
Już sama nie jestem pewna czy to kolejny gimnazjalny trolling z Twojej strony, czy niedoinformowanie?
@up
Sio do książek. Zapoznaj się z takimi wyrazami jak "transliteracja", "transkrypcja", znajdź między nimi różnice, znajdź potem różnice między transkrypcją z języka rosyjskiego i ukraińskiego, a dopiero potem wtrącaj się do rozmowy poważnych ludzi.
Sio do książek. Zapoznaj się z takimi wyrazami jak "transliteracja", "transkrypcja", znajdź między nimi różnice, znajdź potem różnice między transkrypcją z języka rosyjskiego i ukraińskiego, a dopiero potem wtrącaj się do rozmowy poważnych ludzi.
karinata napisał/a:
@up
Co ma do tego Szwabia dziecko? Nie ucz ojca dzieci robić
karinata napisał/a:
A przeczytałaś tytuł?
Dobrze, dla Ciebie (z racji Twoich ograniczeń) ujmę to inaczej Co ma transliteracja i transkrypcja nazwiska Kliczki do Szwabii?
PS. Opowiedz mi o tej transkrypcji i transliteracji, bo nie mam pojęcia co to i nie używam tego codziennie . Daj mi jeszcze korki z ruska i ukraińskiego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów