📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
typ cały czas chodzi i wyciera pot z tej krowy
noe82 napisał/a:
zaapraszam pana - cro cop , fiodor. tyle na temat.
chciałbym być tak trenowany.
filmik o fiodorze jutro wrzuce
KAriera w UFC zakonczona ale nie byl zly pare walk stoczyl niezlych jak z carwinem niezla sie krew polala odszedl i on i slawny kimbo co robi teraz kariere w boksie szerokosci panowie
Mówcie sobie co chcecie ale mnie bardziej interesuje zycie panny Rachelle (zwłaszcza - intymne) niż jakiegoś spoconego knura, PEDAŁY!
Prawda jest taka, że on od koksów dostał zapalenia jelit i rok go leczyli, miał liczne operacje, a kariere w mma zakończył bo go overeem kopnął w brzuch i mu się odechciało
I na chuj to?
@Up, zebys zobaczyl ze jest cos innego poza komputerem, co do filmu, calkiem mily gosc, nie znam go za bardzo, ale w czasie walk wydawał się być ostro pierdolniety, powodzenia jemu jego koparce KUBOTA i innym.
przypomina mi troche tego ruska z 3 serii rockiego, tez tak napierdalal na tej bierzni pod gorke xD
kto to jest brock lesnar??
Nie znam kolesia i nie obchodzi mnie on, włączyłem bo myślałem że ta dupa z początku będzie tam coś robić. Nikt nie ma obowiązku znać wszystkich sportowców nawet jeśli interesuje się trochę daną dyscypliną. Gdybym ja stworzył temat pt. "Tomasz Motyka - kilka minut z życia" to nikt by nie wiedział o co chodzi. Ba, nawet gdyby to było "Jerzy Pawłowski: krótka historia legendy" to gówno byście wiedzieli. To żaden problem napisać w kilku słowach kim jest dany człowiek, co pozwoli przeglądającemu bez włączania stwierdzić czy go to interesuje.
Dziękuję za uwagę.
Dziękuję za uwagę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów