📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Takie to mają duże kwalifikacje zawodowe. Konkretnie: dwie duże kwalifikacje.
Dziwne to wyposażenie kuchenne mają.
Aczkolwiek dałbym im przeładować swoje działo
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Aczkolwiek dałbym im przeładować swoje działo
Strzelałbym! Piwko
Pewnie sporo strzałów z mniejszych armat było też poza kamerami
Kurwa też bym sobie za free postrzelał... Co do dup to sprawa prosta... Nie maja być mądre tylko dobrze się grzmocić
Co to za sprawiedliwośc, ze wystarczy ladna buzia i duże cycki ewentualnie szczypta rozumu ( zazwyczaj jednak nie ) i taka kobieta jest ustawiona do końca życia eh..
BTW. ruchałbym - wiadomo.
BTW. ruchałbym - wiadomo.
kobieta jest od ruchania jak chcesz dysputy filozoficzne czynić to tylko w meskim towazystwie (męski oznacza: wszyscy hetero, nie noszą rurek, i nie lubia skoków w bok )
wtf a czym one się pryskają
wtf a czym one się pryskają
Wystrzeliłbym bym się z armaty w niejedną.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów