📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To tam pikuś. Istnieją w usa takie rzeczy militarne o jakich nam się nie śniło i nie wiemy a ci którzy wiedzą to jakby o tym powiedzieli to byłyby ich ostatnie słowa.
Tak mi się teraz przypomniało jak w usa wprowadzić mieli te karabiny co się zginały ,że żołnierz mógł strzelać zza rogu mając zgiętą lufę tak ,że był chroniony przez ścianę i widział na monitorku w co celuje.
I co? I te pojeby różnej maści zaczeli protestować ,że taki karabin zginający się jest niehumanitarny
Bo jak dostaniesz kulkę z m4 to ok ale z takiego zginalnego to już żle.
Tak mi się teraz przypomniało jak w usa wprowadzić mieli te karabiny co się zginały ,że żołnierz mógł strzelać zza rogu mając zgiętą lufę tak ,że był chroniony przez ścianę i widział na monitorku w co celuje.
I co? I te pojeby różnej maści zaczeli protestować ,że taki karabin zginający się jest niehumanitarny
Bo jak dostaniesz kulkę z m4 to ok ale z takiego zginalnego to już żle.
Chuj tam, niech zbudują Shock Rifle z UT.
Takie bronie a z islamem nie dają sobie rady , wysyłają wojaków którzy giną lub są kalekami .... jak takie coś nazwać ?
mają lasery , bomby atomowe , bomby samo naprowadzające , pociski samonaprowadzające , pojazdy samo namierzające , a arabusy ich tępią wychylając się zza ściany lub z jaskini ... Pojeby USA i reszty świata ...
mają lasery , bomby atomowe , bomby samo naprowadzające , pociski samonaprowadzające , pojazdy samo namierzające , a arabusy ich tępią wychylając się zza ściany lub z jaskini ... Pojeby USA i reszty świata ...
Velture napisał/a:
No właśnie, ale gdybyś taką broń dał do rąk ziomkom z ISIS to nie patrzyli by na to czy to humanitarne czy nie. Wkurwia mnie, że cywilizowane państwa są objęte jakimiś zasadami, natomiast dzicz z którą walczą te państwa nie musi przestrzegać żadnych zasad, no może musi, bo w sumie są jakieś tam różne umowy międzynarodowe, które moim zdaniem są bez sensu, bo podczas wojny każdy ma w dupie jakieś konwencje i one tylko są dla picu.
Broń którą tutaj widzicie jest jakieś 20 - 30 (niektórzy twierdzą że 50) lat do tyłu z obecnymi badaniami prowadzonymi przez zaawansowane kraje. Została odrzucona w czasie testów, jest nie efektywna, albo nie skuteczna dlatego jest odtajniona
no i gdzie te lasery?
Takie cuda a użyc nie można. Bez sensu. Rozwijamy technologie, cywilizację tylko po to, żeby za jakiś czas przejeli je np. muzułmanie. Zginiemy od własnego miecza. Albo powinniśmy uzywac broni do obrony, odpierania ataków, najazdów, imigracji, albo byc bezbronnymi by nie narażać się na ograbienie z posiadanych rozwiązań i zmasowany atak przy ich uzyciu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów