Tak wiele problemów...tak mało amunicji...Druga sprawa - trzeba być totalnym ignorantem, żałosnym, samolubnym, twardogłowym baranem, żeby twierdzić, że tylko on ma rację a nikt inny nie. I wogóle, sposób w jakim ten pajac mówi i gestykuluje ujawnia tylko, że ktoś mu dał kartkę i kazał się wyuczyć regułki na pamięć. Zero własnej iniciatywy. Czy tak ma wyglądać przywódca silnego kraju?!
I co za banda idiotów mu tam przyklaskuje?!
Pomyśleć, że za młodu traktowałem to jako komedię. "..no odmień być.."
"O! Jakie cielaczki śliczne. Masz. Palec possiesz? Powinna possać. To moje dzieciństwo było. Uwielbialiśmy razem z siostrą dawać im palec."
Jak nie bronek to inna marionetka dostanie się na stołek. Na wyborach prezydenckich masz taki wybór jak z żarciem na polskiej autostradzie: mcdonald albo kfc. Niby różnica jest, ale i to chujowe i to chujowe, a mniejszych graczów po prostu nie widać i mają małe szanse przebicia się przez komercyjne gówno.
Druga sprawa - trzeba być totalnym ignorantem, żałosnym, samolubnym, twardogłowym baranem, żeby twierdzić, że tylko on ma rację a nikt inny nie. I wogóle, sposób w jakim ten pajac mówi i gestykuluje ujawnia tylko, że ktoś mu dał kartkę i kazał się wyuczyć regułki na pamięć. Zero własnej iniciatywy. Czy tak ma wyglądać przywódca silnego kraju?!
I co za banda idiotów mu tam przyklaskuje?!
Kosmiczny komentarz . Najpierw piszesz: "Druga sprawa - trzeba być totalnym ignorantem, żałosnym, samolubnym, twardogłowym baranem, żeby twierdzić, że tylko on ma rację a nikt inny nie", by później dopowiedzieć: "I co za banda idiotów mu tam przyklaskuje?!". Bo, rozumiem, o idiotyzmie orzeka się poprzez 'poziom nasączenia prawdy w kogoś słowach'.
To jest specjalna technika manipulacji bronka... Stary komuch i SB-ek. Oby przegrał wybory i pociagnal calą ta platforme obszczymurków na dno...
Technika manipulacji, o której każdy może powiedzieć, że jest dla niego czytelna? Ja się tam nie znam, ale wydaje mi się to nieco bez sensu...
A może to jest chyba taka manipulacja, by zmanipulować ludzi, że są manipulowani w jeden sposób, podczas gdy są manipulowani w inny ?
Wierzysz w to, że ktoś, kto wspinał się przez trzydzieści lat po kolejnych stopniach kariery politycznej, jest głupszy od ciebie ? Skoro dzięki swoim słowom zapewnia sobie koło 50% w wyborach, znaczy to, że jest politykiem sprawnym. Miarą bowiem umiejętności politycznych polityka jest wyborca - choćby wyborca miał być najgłupszy z głupich.
Polska to druga Białoruś (pod względem wyborów),ten "kraj" jest wyjebany,nic tutaj nie ma,a lada moment separatysci wpierdola sie z buciorami i wszystkie smieszne sojusze okażą się gówno warte,zreszta jak zawsze
"Nie ważne kto głosuje ważne kto liczy głosy"