Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem kurwa kim jesteś ale właśnie pokazałeś brak szacunku do wielkiej legendy. Kurwa nawet mi się nie chce rozpisywać ale pokrótce to: Film to film wiadomo są efekty specjalne a on nie tylko był mistrzem na filmie ale także i w świecie rzeczywistym. Wątpię żeby w klatce przegrał gdyż miał niesamowity czas reakcji jak i szybkość ciosów, moc także potężną... No i powołują się na wiki nie trenował jednej sztuki walki Ponad to wymyślił sam swój odmienny styl walki (Jeet Kune Do). Poczytaj sobie co mówili o nim różni mistrze walk w tamtych czasach.
...Dobrze napisales- legenda, a jak whadomo legendy sa zmyslone.
Jezeli wierzysz np w to, ze kogut bruce lee potrafil uderzyc piercia a koles 100kg odlatywal to nie wiem czy jest sens z toba roymawiac.
"jego hiper szybkosc i refleks" wez w koncu wyjdz z domu, bo she zmoczysz z tego zachwytu. Zacznij pierdolic takie glupoty na jakims treningu boksu/kb/mma to zostaníesz wysmi.ny dzieciaku
No ale sadolowi znawcy czerpia cala wiedze z filmikow i wiedza co to walka, wyjdz z domu
Mrugnąć byś nie zdążył a już byś leżał : ]
Twoje pierdolenie o masie ;D Masa się nie liczy gdy w grę wchodzi technika i szybkość...
Siła ciosu związana jest z masą i przyspieszeniem, Lee miał taką prędkość ciosu że większość osób nie wiedziałoby co ich uderzyło.
Teraz pomyśl ile waży nabój z snajperki, sobie wyobraź że jak cie pierdolnie to przelecisz się trochę do tyłu - taka sama sytuacja jest u Lee.
Grzesiu idź już spać, albo zjedz snickersa...
Siła ciosu związana jest z masą i przyspieszeniem, Lee miał taką prędkość ciosu że większość osób nie wiedziałoby co ich uderzyło.
Teraz pomyśl ile waży nabój z snajperki, sobie wyobraź że jak cie pierdolnie to przelecisz się trochę do tyłu - taka sama sytuacja jest u Lee.[/qduote]
Z cyklu "nie znam sie to sie wypowiem"
Z checia bym podyskutowal, ale juz zostalem zlinczowany przez fighterow z ynutuba qherdolacych o ultra hiper szybkosci.
No nic, nie bede Wam na sile tlumaczyc niszczyc Waszej legdndy, bo sie poplaczecie, bo w filmie jest inaczej. Dalej badzcie specami o hiper szybkosci "nie zauwazylbys nawet jakby cie trafil" hehe dobre.
Ps za co mialbym dostac bana? Bo powiedziałem prawde o nim a ciebie juz dupa boli? Haha idz po chvsteczki i poogladaj bajki.
w klatce przegralby z pierwszym lepszym ii zadne jeki i magiczne ciosy po ktorych 100kg chłopy leca na sciane nic by mu nie daly
Jednak to on pobił rekord wszech czasów - dwie tony w wykopie...
Na zwinność, czy wytrzymałość mieliby go wziąć?
grzechu5444, Ban za pierdolenie głupot. Jedynym który tutaj bierze w całości filmy w których występuję Bruce Lee na poważnie jesteś ty! Napisałem przecież że poza filmem też był wielkim mistrzem! Tak był, radzę ci się poduczyć. Z tego co widzę dysponujesz zerową wiedzą na jego temat i na temat walk ogólnie. A patrząc po warnach widzę że jesteś osobą ograniczoną umysłowo.
Szkoda, ze nie ma gifa"olaboga brusa li obrazajo"
Przyznaj sie ze masz amerykanskie korzenie. Nie wierze ze moja ukochana ojczyzna splodzila takiego idiote
grzechu5444Polecam: pl.wikipedia.org/wiki/Energia_kinetyczna. Jak sobie przypomnisz ze szkoły (o ile już przerabiałeś) pierwiastki to może zrozumiesz co ma większe znaczenie masa czy prędkość.
Haha, daj jeszcze jakies definicje z fizyki, lepszych argumentow niad mogles przytobzyc
Powtarzam jeszcze raz pierwszy ldpszy zawodnik rowjebalby tego zoltka w klatce(o ile zoltek nie zaczalbx uciekac), no ale dalej wierzcíe w legendy .
Ja pierdole jakie dzieciaki jeden mowi o hiper szybkosci i mega sile(rozumiem, ze takie rkosnokie gowno ma np silniejszy cios niz taki Tyson, a nawet sredniak Adamek)
Drugi daje definicje z fizyki na poparcie wygranej w walce, a trzeci pierdoli, ze Khalidov níe zdazylby zadac ciosu a auz by lezal na ziemi.
Na prawde mam niezly ubaw z niektorych idiotow
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów