Szybkie ciosy mistrza sztuk walki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Dont łory aj łil not hit ju" - Brusowi to łatwo powiedzieć, to nie mu grozi zbyt bliskie spotkanie z ciosem Bruca Lee.
był szybki jak chytra baba z Radomia... Ale uczennica przerosła mistrza...
Bruce to mój master...co z tego że mam 30 kg nadwagi...
Gościu wymiatał, mały chudy ale za to zwinny i petarde miał niesamowitą z tego co czytałem a swego czasu interesowałem sie jego osobą. Pełen podziw szkoda, że szybko umarł pewnie powstało by z nim wiele interesujących produkcji filmowych
Cytat:
Jego ciosy są szybsze od światła przez co nie musi nawet uderzać w przeciwnika żeby go pokonać, robią to jego ciosy z przyszłości. Jest to także bardzo niebezpieczne, Bruce musi być stale czujny aby nie oberwać od siebie z przyszłości, ponieważ jedyne co może zranić Bruce'a Lee to Bruce Lee.
Tylko Bruce pokonał Chuck'a Norrisa
w klatce przegralby z pierwszym lepszym ii zadne jeki i magiczne ciosy po ktorych 100kg chłopy leca na sciane nic by mu nie daly
grzechu5444 napisał/a:
Nie wiem kurwa kim jesteś ale właśnie pokazałeś brak szacunku do wielkiej legendy. Kurwa nawet mi się nie chce rozpisywać ale pokrótce to: Film to film wiadomo są efekty specjalne a on nie tylko był mistrzem na filmie ale także i w świecie rzeczywistym. Wątpię żeby w klatce przegrał gdyż miał niesamowity czas reakcji jak i szybkość ciosów, moc także potężną... No i powołują się na wiki nie trenował jednej sztuki walkiw klatce przegralby z pierwszym lepszym ii zadne jeki i magiczne ciosy po ktorych 100kg chłopy leca na sciane nic by mu nie daly
Cytat:
Ponad to wymyślił sam swój odmienny styl walki (Jeet Kune Do). Poczytaj sobie co mówili o nim różni mistrze walk w tamtych czasach.Lee was trained in Wu Tai Chi Chuan (also known as Ng-ga) and Jing Mo Tam Tui for the twelve sets. Lee was trained in the martial arts Choy Li Fut, Western Boxing, Épée fencing, Judo, Praying Mantis Kung-fu, Hsing-I, and Jujitsu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów