📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To żaden pojedynek, a zwykły sparing Bruce'a z karateką (posiadaczem czarnego pasa). Żadne unikalne nagranie, znalazłem w 10 sekund na youtubie.
Co do tematu, Bruce był w chuj szybki i silny jak na swoją posturę, takie kamery nie pokażą jego prawdziwej natury, ale jego legenda nigdy nie była przesadzona, od to urodził się raz na 1000 lat, koleś o unikalnych zdolnościach.
Co do tematu, Bruce był w chuj szybki i silny jak na swoją posturę, takie kamery nie pokażą jego prawdziwej natury, ale jego legenda nigdy nie była przesadzona, od to urodził się raz na 1000 lat, koleś o unikalnych zdolnościach.
Aw3s0m3 napisał/a:
Bruce był w chuj szybki i silny jak na swoją posturę, takie kamery nie pokażą jego prawdziwej natury, ale jego legenda nigdy nie była przesadzona, od to urodził się raz na 1000 lat, koleś o unikalnych zdolnościach.
Aw3s0m3 napisał/a:
Żadne unikalne nagranie, znalazłem w 10 sekund na youtubie.
Pokaż mi kilka innych sparingów Bruce'a. Masz 60 sekund od teraz.
fejk. Brus Li karate mistrz nigdy nie uderza s prawej. Tak uczyli na kumitsu.
Bruce Lee był zajebisty, pomijam to co nawet widać na filmie, gdy 25 klatek na sekundę nawet nie jest w stanie przekazać techniki i szybkości tego gościa,
ale był dla wielu wzorem, autorytetem, obecnie powiedziałbym mentalistą, dzięki niemu wielu ludzi zaczęło ćwiczyć, uprawiać sport, doskonalić się, ale co ważne był inspiracją dla znalezienia siebie bez wpierdalania jakiejś dziwnej ideologii, jak to się dzieje teraz
teraz pedały, genderowcy, lewusy, popki prują mózg , a nikt tego nie łapie, uważając że tak powinno być
ale był dla wielu wzorem, autorytetem, obecnie powiedziałbym mentalistą, dzięki niemu wielu ludzi zaczęło ćwiczyć, uprawiać sport, doskonalić się, ale co ważne był inspiracją dla znalezienia siebie bez wpierdalania jakiejś dziwnej ideologii, jak to się dzieje teraz
teraz pedały, genderowcy, lewusy, popki prują mózg , a nikt tego nie łapie, uważając że tak powinno być
wygląda jak by saperzy walczyli
Twórca Jeet Kune Do.
"Be water my friend."
"Be water my friend."
Nie robcie sobie jaj taki pacman sprzed 7 lat robi bruca do jednej mordy, nie wspominajac o zawodnikach mma
brus był spoko, pamiętam jego filmy, na tamte czasy super, ale prze chujem był i jest Ip men, mistrz brusa, obczajcie sobie filmy o nim, i aktora który gra Ip mena, też jest genialny
Co jak co, ale w tym sparingu widać na kto był (między innymi) inspiracją dla Conora McGregora.
Dajcie mnie tego Bruce to zobaczyta co bedzie z nim sie dzialo!! Po kilku głębszych
Konikmamy, nie byłbym pewien. Chciałbym bardzo to zobaczyć, ale stawiałbym na Bruce'a. Miał porządne pierdolnięcie, wiedział gdzie i jak pierdolnąć, a jeszcze zwinna bestia był. Zawodnik MMA prawdopodobnie nawet nie wylądowałby ciosu zanim dostałby mocne jebnięcie lub dwa w czuły punkt.
No, chyba, że masz kogoś konkretnego na myśli, ale i tak stawiałbym na Bruce'a.
No, chyba, że masz kogoś konkretnego na myśli, ale i tak stawiałbym na Bruce'a.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów