Siedzi sobie spokojnie typek , a jakaś kurwa brudna próbuje przy kozaczyć z kijem bejsbolowym do bogu ducha winnego człowieka po pracy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Widać, że ochroniarz profesjonalista. Tylko dla bezpieczeństwa mu lekko przypierdolił by ten poszedł spać
Na sadolu się znowu nie zawiodłem. Mimo ogólnego rasizum panującego na tym portalu w komentarzach, ciapate jest wciąż niżej od murzyna. Piwo!
ToJeAmelinium napisał/a:
Tylko pizdy walcza z bronia a jaranie sie bejzbolami i nozami to pedalstwo i wiesniactwo. Prawdziwi faceci walcza na piesci.
Jeśli idę sobie z dziewczyna czy sam w nocy po imprezie na luzie, byle do domu, a wyskakuj mi 2 kolesi bo nie mają na fajkę to mam się z nimi bić na pięści ? Nie wyjmuje nóż i mam nadzieje że oni tego samego nie zrobią tylko się oddalą.
Jeśli jest to kłótnia kolegów no to nie widzę problemu z walką na ręce, ale jak ktoś mnie napada na ulicy...
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Hehe norweski ciapak rozjebany przez norweskiego murzyna... Sodoma i Gomora.
"bullets fly, but they don't give a fuck about who dies"
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów