Siedzi sobie spokojnie typek , a jakaś kurwa brudna próbuje przy kozaczyć z kijem bejsbolowym do bogu ducha winnego człowieka po pracy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
zastanawia mnie tylko skąd wziął się tam koleś z kamerą, czyżby kolejny nieudany prank ?
Szacun dla ochroniarza. Przyjebał raz, położył spać i zadzwonił po pogotowie, bez pierdolenia.I tu widać różnicę pomiędzy czarnym, a czarnuchem. Czarnuch by jeszcze skopał.
Tym "człowiekiem po pracy" to bym nie ryzykował.
0:49, 1:06 "går det bra?" ;D jebaniutki, poskladal kolesia a pozniej pyta czy wszystko dobrze
Jest kawał chłopa, tak powinni wyglądać ochroniarze a nie jakieś dziadki albo pizdusie z grupą inwalidzką. A zachowanie? Kurwa książkowe. Nie chciał mu dowalić ale tamten idiota go zmusił. Po wszystkim też się dobrze zachował, mógł zostawić to ścierwo na ziemi albo wjebać pod ten autobus.
Znowu się tak filmiki chujowo powoli ładują, czy to coś u mnie nie tak ?
jestem rasistą ale mialem nadzieje że ten murzyn mu wpierdoli, i się nie zawiodłem, ogólnie zaimponował mi ten murzyn tym że po pierwsze nie nadużył siły i nie bił go tylko jeden klaps na dziąsło położył agrsora, rozbroił i odłożył bejzbola na bok po czym typka składał do kupy postąpił bardzo profesjonalnie i sam bym go zatrudnił po takiej akcji jeśli bym szukał ochroniarza, typowy murzyn by butował aż by nie zabił stąd moja propsy, druga sprawa, kto podchodzi do wielkiego czarnego ochroniarza go atakować mając 1,5 m wzrostu i będąc taką cipką jak ten kolo, przecież nawet jakby umiał użyć tego kija to marna szansa że by wygrał
ten bogu ducha winny ochroniarz wyglada jakby przed chwila ukradl rower
kurwa tylko czekałem aż mu dokurwi na wykończenie tego prawusa, ale to wkońcu murzyn , musiałem sie zawieść
Widzieliście jakie ten ochroniarz ma zajebiste buty? Od razu widać, że klasa sama w sobie....
Ciapaty pewnie myślał, że będą się z nim pierdolić jak w całej Europie, a tutaj spotkał się jak widać z własciwym przyjęciem.
Tylko pizdy walcza z bronia a jaranie sie bejzbolami i nozami to pedalstwo i wiesniactwo. Prawdziwi faceci walcza na piesci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów