18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
brudas vs ochroniarz
eLzar • 2014-11-30, 11:47
Siedzi sobie spokojnie typek , a jakaś kurwa brudna próbuje przy kozaczyć z kijem bejsbolowym do bogu ducha winnego człowieka po pracy.

Zgłoś
Xaimus 2014-11-30, 13:23 1
"It's a prank, it's a prank!"
Zgłoś
mmmarcin 2014-11-30, 13:30 11
Faktem jest że czarnuchy są w ewolucji wyżej niż brudasy. I ten filmik to potwierdza.
Zgłoś
T................m 2014-11-30, 13:36 6
^ chlopie nawet ameba jest na wyzszym szczeblu ewolucji niz ciapaki. Porownywanie naczelnych do kozojebcow jest bez sensu.
Zgłoś
ShanTos 2014-11-30, 13:44
Do takiego ochroniarza nawet z dwoma bejsbolami bym nie podszedł. A zachowanie prawidłowe, szacun kurwa.
Zgłoś
szatan_ns 2014-11-30, 13:49 1
postawa ochroniarza super !!! , postawa policji już nie do końca... po obejrzeniu filmiku powinni zastrzelić ścierwo żeby więcej nie wkurwiał....
Zgłoś
fazikonik 2014-11-30, 13:57 2
antysyjon napisał/a:

jestem rasistą ale mialem nadzieje że ten murzyn mu wpierdoli, i się nie zawiodłem, ogólnie zaimponował mi ten murzyn tym że po pierwsze nie nadużył siły i nie bił go tylko jeden klaps na dziąsło położył agrsora, rozbroił i odłożył bejzbola na bok po czym typka składał do kupy postąpił bardzo profesjonalnie i sam bym go zatrudnił po takiej akcji jeśli bym szukał ochroniarza, typowy murzyn by butował aż by nie zabił stąd moja propsy, druga sprawa, kto podchodzi do wielkiego czarnego ochroniarza go atakować mając 1,5 m wzrostu i będąc taką cipką jak ten kolo, przecież nawet jakby umiał użyć tego kija to marna szansa że by wygrał

Ej, ale to przeciez nie o to chodzi. Taki mudzynek jak przykurwi za mocno w norwegi - deportacja. Jak nie deportacja to wiezenie.
Ostatnio znajomy NORWEG przylomotal z banki dla jakiegos typka, bo sadzil sie i mimo, ze wina lezala po drugiej stronie to posadzili go na 7 MIESIECY. 7 miesiecy za to, ze z banki wyczochral kolesiowi. Fakt, zlamal mu nos , jednak bez przemieszczenia, bez niczego, bo koles po 15 minutach do domu zostal wyslany ;p

Wiec nie chwalcie mudzyna. Po prostu wiedzial, ze 7000zl albo wiecej na miesiac ucieknie mu sprzed nosa jak go deportuja ;p
Zgłoś
RYJ23 2014-11-30, 14:09
uwielbiam dzwiek bejsbola spadajacego na ziemie :d
Zgłoś
Catacombe 2014-11-30, 14:25 2
I teraz white power sie posrało, bo murzyn zachował się lepiej niż zachował by się łysy wojownik o białą rasę.

"Obserwowana z bezpiecznej odległości, eksplozja nuklearna jest jednym z najpiękniejszych widoków jakie może zobaczyć człowiek"
Zgłoś
porGruber 2014-11-30, 14:26 1
piekna ta Norwegia
Zgłoś
Rafixo 2014-11-30, 14:34
ahahha, chudy mały muslim z bejsbolem próbuje kozaczyć do wielkiego murzyna

W jakim europejskim kraju to nagrywali?
Zgłoś
Cyrk 2014-11-30, 14:34 4
Nawet nie zdążył wymamrotać "it's a prank"
Zgłoś
kam332 2014-11-30, 14:46
Ochroniarz profesjonalista.

9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Zgłoś
johny_walker 2014-11-30, 14:55
nieoczekiwana zamiana miejsc
Zgłoś
maciejosw 2014-11-30, 14:58 1
ciapak buja sie jak pierdolony rezus
Zgłoś
MoviE 2014-11-30, 15:56
Mam identyczne buciki. Są w chuj wygodne
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów