18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
brudas vs ochroniarz
eLzar • 2014-11-30, 11:47
Siedzi sobie spokojnie typek , a jakaś kurwa brudna próbuje przy kozaczyć z kijem bejsbolowym do bogu ducha winnego człowieka po pracy.

Zgłoś
Promek 2014-11-30, 17:14
Trzeba byc bez mozgim ciapakiem, zeby porywac sie na goscia 2m na 2m i 3 razy wiekszego od siebie, ale coz przynajmniej selekcja naturalna dziala
Zgłoś
Pankracy_Młot 2014-11-30, 17:25 1
@Rafixo Po czym wnioskujesz ,że to muslim? Coś mi się wydaje ,że rasy z religiami ci się jebią.

Mam rację i morda lapsie!
Zgłoś
zip0 2014-11-30, 18:36
Wy internetowe pomyje, to jest ustawione.

Telepnięcia kamerą w momencie uderzeń służą zamaskowaniu gry aktorskiej.

Brzydzę się wami.
Zgłoś
Hiaf 2014-11-30, 18:37 1
Eleir napisał/a:

Jest kawał chłopa, tak powinni wyglądać ochroniarze a nie jakieś dziadki albo pizdusie z grupą inwalidzką. A zachowanie? Kurwa książkowe. Nie chciał mu dowalić ale tamten idiota go zmusił. Po wszystkim też się dobrze zachował, mógł zostawić to ścierwo na ziemi albo wjebać pod ten autobus.

Takie "dziadki" to właśnie najczęściej ludzie z grupą inwalidzką. Zarabiają nie raz po 4 pln na godzinę a pracodawcy to gra bo nie płaci za nich składek.
Zgłoś
jonatan 2014-11-30, 19:41 1
Akurat szkoda, bo takim frajerom pseudo cwaniakom należy się gęsty wpier...

jonatan
Zgłoś
tranzystor 2014-11-30, 21:00 1
MoviE napisał/a:

Mam identyczne buciki. Są w chuj wygodne

Takie AjrMaksy z bazaru, jak ma ten ciapaty?
Zgłoś
Bundy 2014-11-30, 21:23
Typowa Norwiegia murzynek bije araba.
Zgłoś
mordarca123 2014-11-30, 21:28
Prank its a Prank man
Zgłoś
MidasPL 2014-11-30, 22:41
Ciekawe skąd się gościu z kamerą wziął...

No ale gdyby nie było na filmie, to pewnie by czarny jeszcze dostał za bezpodstawną agresję i przekroczenie kompetencji w obronie własnej...
Zgłoś
cazzal 2014-11-30, 22:48
Szkoda mi tylko tego ochroniarza, bo się musi przejmować tym jebanym kacapem, czy mu się jedynka z dwójką na miejsca nie zamieniły, ale też przez to, że nie został obojętny i wykazał się sprytem i inteligencją, szacunek.
Zgłoś
contowsky 2014-11-30, 23:10
mógł mu profilaktycznie kilka razy łbem o chodnik przypierdolić

Najebać tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Zgłoś
gówniaczek 2014-11-30, 23:28
fazikonik napisał/a:

Ej, ale to przeciez nie o to chodzi. Taki mudzynek jak przykurwi za mocno w norwegi - deportacja. Jak nie deportacja to wiezenie.
Ostatnio znajomy NORWEG przylomotal z banki dla jakiegos typka, bo sadzil sie i mimo, ze wina lezala po drugiej stronie to posadzili go na 7 MIESIECY. 7 miesiecy za to, ze z banki wyczochral kolesiowi. Fakt, zlamal mu nos , jednak bez przemieszczenia, bez niczego, bo koles po 15 minutach do domu zostal wyslany ;p

Wiec nie chwalcie mudzyna. Po prostu wiedzial, ze 7000zl albo wiecej na miesiac ucieknie mu sprzed nosa jak go deportuja ;p

Tobie słownik uciekł. A przepraszam, DLA CIEBIE.

zwdzawada napisał/a:

jestem osoba eksperymentalna mam czasem takie schizy ze lezac w lozku mam ochote zdoic sie na siebie stoi my pyda pelen pecherz i zaczynam szczac na siebie w lozku..

Zgłoś
Zlotuwa 2014-11-30, 23:29
pigini napisał/a:

zastanawia mnie tylko skąd wziął się tam koleś z kamerą, czyżby kolejny nieudany prank ?

Też się zastanawiałem. Myślę, że koleś po prostu szedł za tym typkiem, i jak zobaczył że tamten wymachuje kijem, to wziął kamere i tyle.
Zgłoś
krzymorek 2014-11-30, 23:34 1
gówniaczek napisał/a:

Tobie słownik uciekł. A przepraszam, DLA CIEBIE.

Z wikipedii na temat cech charakterystycznych gwary białostockiej: "zanik celownika, zamiast którego używa się konstrukcji z przyimkiem "dla" (np. kup dla mnie, daj dla babci, powiedz o tym dla Marka)".
Zgłoś
Trupojad 2014-11-30, 23:48
No takich murzynów to ja lubie a nie kurwa tępych czarnuchów ze spodniami opuszczonymi do kolan, skaczącymi jak małpy i napierdalających w 10 jednego typka. Ochroniarzowi sie chyba aż żal zrobiło tego ciapaka kasta piwa dla niego.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów