Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
brunch dla plebsu
uookie • 2012-12-20, 15:11

Cytat:

Brunch (ang. breakfast + lunch) – posiłek jadany późnym rankiem lub wczesnym przedpołudniem (w godzinach od 10 do 11:30), w czasie którego spożywa się produkty zarówno typowo śniadaniowe, jak i właściwe obiadom. Wywodzi się z tradycji anglosaskiej, ma wiele cech wspólnych z szeroko znanym w kuchni polskiej drugim śniadaniem. /wiki

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
peersil 2012-12-20, 22:45 1
I chuj nie wiadomo czy mam postawić piwo czy nie. Żeby nie wyszło że popieram Tuskowe...
Zgłoś
L................a 2012-12-20, 22:50
Zwolennikom pisu dać tylko kocioł do wylizania, a katolom jeno błogosławieństwo boże.
Zgłoś
MareKSG 2012-12-20, 22:51 1
U Tusków to rodzinne, że wszystko robią na pokaz.
Zgłoś
cocaine.animals 2012-12-20, 22:51
kasia tusk - jak ona mnie wkurwia z tym uśmieszkiem słodkiej idiotki, kiedy nowe zdjęcia z "sesji zdjęciowej" na onecie, głupia pizdo ? YYYYYYYYYYYYYYYhhhh aaaa se zahejciłem przed snem...............już mi lepiej.............dobranoc.
Zgłoś
Chmieluc 2012-12-20, 22:53
@Pater patriae
Kłopot jest taki fiucie, że 5 lat temu to na gówno papu wołałeś i ni-chuja nie pamiętasz jak zajebiście było za kaczora. A jeżeli myślisz że popieram Tuska to jesteś w błędzie. Wkurwia mnie sytuacja, że jebane gimbusy które chuj wiedzą, mądrzą się jakby osobiście trotyl na wraku znaleźli. Nawet trochę chcę aby PiS wygrała następne wybory to takie ciule jak ty zobaczą co to jest państwo policyjne i co potrafi zrobić kaczor dla utrzymania władzy. Tylko szkoda mi tego kraju aby ta chora z zawiści menda spierdoliła do końca kraj który kocham.

Wesołych świąt jebany gimbusie
elda1987 2012-12-20, 23:09
Chmieluc weź nie gadaj głupot, bo za Kaczora było to samo co teraz, a do tego jak zaczął mu się grunt pod nogami walić to odwołał swój rząd i uciekł z podkulonym ogonkiem oddając władzę Tuskowi, a później wielce bohaterski się zrobił. Prawda jest taka, że jest on największym tchórzem w rządzie, a jak dojdzie do władzy to też porządzi rok, góra dwa i jak zacznie być jeszcze gorzej to ucieknie do mamusi.

A co do pań Tuskowych - związać włosy przy garach to już nie łaska, nie ma to jak pierożek z dokładką.
Zgłoś
Krzysztof_Jarzyna 2012-12-20, 23:18 1
-Chodź Kasia idziemy odjebać tę szopkę dla gawiedzi.
-Dobrze mamo.
Zgłoś
EmilGiera 2012-12-20, 23:21
i tak ruchałbym....
Zgłoś
mario7778 2012-12-20, 23:25
co wy wogole pierdolicie?
tusk,kaczor,marcinkiewicz,belka,miller i cala reszta zlodzieji-co za pierdolona roznica?
wiadomo ze sie nachapia,napierdola baboli i maja wszystko w dupie niech sie nastepny w kolejce zlodziej martwi!
pierdolic ich wszystkich z gory na dol tak jak oni nas!

a tak pozatym to i tak bym wyruchal
-najpierw stara i coreczke na deser!
Zgłoś
Pater patriae 2012-12-20, 23:26 1
Chmieluc, no i właśnie to jest największą "zbrodnią" POPISu i mediów, podzieliły społeczeństwo na dwa obozy i cieszą mordę. Przecież te partię się niczym od siebie nie różnią tak naprawdę, kilka kwestii światopoglądowych i to wszystko, cały program to dorwać się do władzy i wydoić z Polski ile się da.

Ps.
Chmieluc napisał/a:

PS: dla tych co widzą tylko biel i czerń to owszem byłem za PO ale już mi przeszło. Obecnie mam dużo czasu do następnych wyborów i zobacze kto najlepiej będzie reprezentował liberalny konserwatyzm.

Nowa Prawica? Przecież to liberalizm-konserwatywny w najczystszej postaci..
Zgłoś
burzyk1992 2012-12-20, 23:30
wiekszych "łyżek" do mieszania pierogów nie miały?
Zgłoś
K................P 2012-12-20, 23:39
Niema to jak robic cos pod publiczke co by tylko Tusk dostal wieksze poparcie.
Zgłoś
woccow123 2012-12-20, 23:43 2
Co w tym złego, że wyszły rozdawać jedzenie?
Tusków teraz się wszyscy przypierdalają nawet gdy zrobią coś dobrego
Zgłoś
anonymousm 2012-12-20, 23:43
Celebryci robią tak na całym świecie.

Wczoraj w Berlinie uwieczniony na powyższym zdjęciu charyzmatyczny piosenkarz Frank Zander zafundował bezdomnym nie tylko papu, ale też wizytę u stylisty, odpowiedzialnego za jego niezwykły image.
Zgłoś
b................p 2012-12-21, 5:13
z tym brunchem to z seri sadistic uczy sadistic bawi czy co bo nie rozumiem tej wstawki ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem