📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
cristiano po tym by się już do końca życia nie pozbierał
Chyba mu się dyscypliny pomyliły......
to nie jest kurwa euro sport, niz kurwa zajebana ile mozna wcikac motywów że jaranie i tak dalej, NA CHUJ to WRZUCASZ!!!
Koleś w głowę chyba musiał gdzieś oberwać, bo nie udaje ogromnego bólu.
O i to jest mecz !!!
A nie jak ten pl vs nl gdzie najbardziej z meczu podniecało mnie obieranie truskawek 6 zł za kg...
ps. a po ile u was
A nie jak ten pl vs nl gdzie najbardziej z meczu podniecało mnie obieranie truskawek 6 zł za kg...
ps. a po ile u was
Jak zwykle pierdyliard kamer na takim stadionie a nawet jednej porządnej powtórki, do tego jeszcze obcięte, po chuj temu piwo dajecie? Ktoś wrzuci w dobrej rozdzielczości i dobrym ujęciu to wyjebią do było.pl
Z początku myślałem, że Anglik dostanie kartkę za to, że się nie przewrócił i nie aktorzył...
OOOO ty kurwa, przejebałeś sobie...
zaraz Ci wyjadę z buta kurwa na mordę
`oddaj tego buta frajerze`
zaraz Ci wyjadę z buta kurwa na mordę
`oddaj tego buta frajerze`
Po komentarzach wyczuwam zbliżające się wakacje.
I tak powinno to wyglądać lekko zostajesz kopnięty? Masz głowę? Biegnij dalej! Coś takiego powinno być normą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów