Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja tak samo, tylko nie za karę.
widac masz w chuj stare info w fabrykach zarabiaja wiecej niz srednia krajowa w Polsce bo jest inna sila nabywcza pieniadza
Oni żyją w biedzie, i mam na to dowody.
Oni żyją w biedzie, i mam na to dowody.
Chiny to świat. Nie kraj, a wielki świat. Pod względem ilości mieszkańców jest dwukrotnie większy od Europy. Świat w którym żyją dziesiątki narodów, mających tradycje starsze od cywilizacji europejskich.
I teraz wyskakujesz z tekstem, że masz dowody jakoby Chińczycy żyli w biedzie. Nie dostrzegasz różnicy skali i traktujesz wszystkich mieszkańców ChRL jedna miarą.
To tak jakbyś napisał: W Europie dziewczynki się obrzeza i podał za przykład muzułmańskie społeczności w Wielkiej Brytanii. Albo: w Europie jedzą psy - i podlinkował do artykułu o kilku polskich wsiach w których wytapiano smalec z psów.
Teoretycznie podawałbyś informacje prawdziwe, ale nie uwzględniając skali - pisałbyś głupoty.
Chiny to świat. Nie kraj, a wielki świat. Pod względem ilości mieszkańców jest dwukrotnie większy od Europy. Świat w którym żyją dziesiątki narodów, mających tradycje starsze od cywilizacji europejskich.
I teraz wyskakujesz z tekstem, że masz dowody jakoby Chińczycy żyli w biedzie. Nie dostrzegasz różnicy skali i traktujesz wszystkich mieszkańców ChRL jedna miarą.
To tak jakbyś napisał: W Europie dziewczynki się obrzeza i podał za przykład muzułmańskie społeczności w Wielkiej Brytanii. Albo: w Europie jedzą psy - i podlinkował do artykułu o kilku polskich wsiach w których wytapiano smalec z psów.
Teoretycznie podawałbyś informacje prawdziwe, ale nie uwzględniając skali - pisałbyś głupoty.
Odezwał się kapitalista.... Człowieku w najbardziej kapitalistycznej części jaką jest Hong Kong ludzie żyją w 2-8m2 mieszkaniach.
Odezwał się kapitalista.... Człowieku w najbardziej kapitalistycznej części jaką jest Hong Kong ludzie żyją w 2-8m2 mieszkaniach.
I znowu ten sam błąd...
Dobra, nieważne. Spojrzałem na twój profil i już ciebie kojarzę - jesteś tym trollem od socjalizmu. Już drugi raz mnie naciągnąłeś na dłuższy wpis, a ja się dałem nabrać, sądząc że mam za adwersarza kogoś poważniejszego.
I znowu ten sam błąd...
Dobra, nieważne. Spojrzałem na twój profil i już ciebie kojarzę - jesteś tym trollem od socjalizmu. Już drugi raz mnie naciągnąłeś na dłuższy wpis, a ja się dałem nabrać, sądząc że mam za adwersarza kogoś poważniejszego.
To mówisz, że za 900 zł w Chinach (np. Pekin) poszaleję jak pojadę na wakacje?
I znowu ten sam błąd...
Nie dostałem sensownej odpowiedzi tylko: " O troll!! ty trollu ! Trol!! ludzie obrażajcie bo troll!". Co wskazuje na twą przegraną. Socjalizm 1:0 kapitalizm.
Po prostu szanuję swój wolny czas i nie będę się wikłać w jałowe dysputy z prowokatorami, którzy nie traktują swoich rozmówców serio.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów