📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe o co się bili. Może o to że wydała ostatnie pieniądze na głupoty, a z racji z tego że oni zarabiają grosze w fabrykach kapitalistów, dla nich 20 złoty to jak dla nas 500-2000zł.
@up chyba ci ktoś bajek naopowiadał jak to w chinach źle. Zarabiają zwykle około 900 zł, na standardowym stanowisku w fabryce.
iamthelaw,
A do tego koszty życia są niższe niż w PL co daje całkiem solidne płace. W końcu nie liczy się ilość pieniędzy, a ich zdolność nabywcza.
A do tego koszty życia są niższe niż w PL co daje całkiem solidne płace. W końcu nie liczy się ilość pieniędzy, a ich zdolność nabywcza.
sadystycznymirek napisał/a:
Ciekawe o co się bili. Może o to że wydała ostatnie pieniądze na głupoty, a z racji z tego że oni zarabiają grosze w fabrykach kapitalistów, dla nich 20 złoty to jak dla nas 500-2000zł.
widac masz w chuj stare info w fabrykach zarabiaja wiecej niz srednia krajowa w Polsce bo jest inna sila nabywcza pieniadza
Tam ofiara nigdy nic nie robi. No jeszcze nie widziałam jakiejkolwiek reakcji.
Hellcat a Ty co byś zrobiła jakby stało nad Tobą mniej więcej 5 osób, które chcą Ci wpierdolić?
Ja mam dziwny charakter - pierdolnęłabym chociaż jednej, dla własnej satysfakcji.
rzucic tam granat w to koleczko, ciekawie by wygladalo
Dzieci patrzą,dupy walą w pizde.Stanął mi.
Co miał bidulka zrobić? W takiej sytuacji często lepiej przyjąć baty i czekać aż się stado znudzi.
Jakie dzieci, jak to stare dupy są tylko nie wyrosły. Jak na kitajców z resztą przystało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów