18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:55
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Brutalne sceny w anime
T................o • 2012-12-01, 21:37
Takie tam "chińskie bajki"
Anime w filmiku to między innymi:
-Akira
-Neon genesis Evangelion
-Rurouni Kenshin
-Dragon Ball Z
-Perfect Blue
-Ghost in the shell

Sam zaś utwór to Anti-Flag - You've Got To Die For Your Government

Czekam na spiny gimbazy
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rutherfrodo 2012-12-02, 21:40 7
Trochę poronione...
Zgłoś
d................k 2012-12-02, 21:47 4
elo83 napisał/a:

Widać masz pojęcie o anime tylko od kiedy są chińskie jak to pochodzi z Japoni .

Pierdolisz
Zgłoś
Bobikufel 2012-12-02, 21:50
z tych wymienionych obejrzałem tylko NGE i Dragon Ball....
wszystkie poza tymi to anime jak każde inne, pojebane oraz bez większego sensu
Zgłoś
Mizantrop 2012-12-02, 21:51 11
TO jest brutalna scena. Ani kropli krwi, flaków i nawet nie widać momentu śmierci, a połowa dzieciaków które znam nie mogło spać po tej scenie.
Zgłoś
PhetrusEnigmatus 2012-12-02, 21:53
A gdzie jest Elfen Lied? O.o

Brüste- nie oglądam tutaj wszystkich filmików ( w komentach), chodziło mi o ten główny, raczej można się domyślic. Poza tym ironia nie jest tu potrzebna, można po prostu normalnie napisac.
Zgłoś
Mizantrop 2012-12-02, 21:54
Drxaon, dwa posty nade mną?
Zgłoś
ellsworth 2012-12-02, 22:03
Jeżeli chodzi o Dragon Ball, to raczej cieżko powiedzieć by to były brutalne sceny. Liczyłem przynajmniej na Freeza pociętego na kawałki
Zgłoś
kasiakamyczek 2012-12-02, 22:05 2
Rutherfrodo napisał/a:

Trochę poronione...

Elfen Lied - moje ulubione
Ktoś wyżej napisał też o Helsing OVA - też kozacka, krwawa łaźnia
Zgłoś
B................g 2012-12-02, 22:11 2
A że żaden z was jeszcze nie wspomniał o "Higurashi no Naku Koro ni" to mnie jeszcze dziwi.
Elfen Lied - szynka i Lucy w Rage'u
Hellsing Ultimate - Manga jednak bardziej mi się podobała
Black Lagoon - całkiem fajne ale bez przesady
Neon Genesis Evangelion + end of evangelion - klasyka ponadczasowa.

Jak chcesz cokolwiek wspominać o brutalności to proponuję pamiętać o naszym kochanym Mr Berserker.
Tak, chodzi mi o Berserk (manga).
Zgłoś
M................n 2012-12-02, 22:11 10
Ja tam anime traktuję, jak serial.

W normalnym tanim serialu dostaję życie jakiegoś Ferdka Kiepskiego, czy Marysi z Pierwszej Miłości (jedyne imię jakie znam w tym czymś). Z reguły jest to dość nudne. W anime masz narysowaną postać, co sprawia, że może się stać absolutnie wszystko. Postać z anime nie jest niczym ograniczona w przeciwieństwie do aktora, co sprawia, że anime jest ciekawsze.

Poza tym Japończycy robią dużo rzeczy z "jajem", a ich śmieszne sceny biją wiele komedii na głowę.

Przede wszystkim, to, czy anime się komuś spodoba zależy od tego, czy trafisz na dobry gatunek. Przede wszystkim anime nie kończy się na Naruto, DBZ, Bleach, itp. Jest znacznie więcej gatunków, niż shoneny, które są bardzo popularne.

Jeśli szukasz jakiegoś anime o koszykówce, to włącz sobie Kuroko no Baske, a nie DBZ, by potem nie mówić, że anime, to tylko bijatyki.

Najbardziej mnie bawią odpowiedzi typu "Obejrzałem tylko DBZ i Naruto, jak dla mnie, to anime jest chujowe". Mówienie w ten sposób, to jak mówienie "Obejrzałem tylko Matrixa, dlatego każdy film jest chujowy", albo "Killer, to chujowa komedia, więc nie obejrzę Władcy Pierścieni". Albo można też mówić "Grałem kiedyś w CS'a więc FiFA jest chujowa."

Najśmieszniejsze jest to, że ludzie, którzy hejcą na anime nie są w stenie wymienić innego tytułu poza Dragon Ballem, czy Naruto. Więc, jak to w jakimś anime było "Jak możesz ocenić coś, czego nie znasz"
Zgłoś
T................o 2012-12-02, 22:11 2
Bobikufel napisał/a:

z tych wymienionych obejrzałem tylko NGE i Dragon Ball....
wszystkie poza tymi to anime jak każde inne, pojebane oraz bez większego sensu

skoro do cholery nie widziałeś reszty to skąd możesz wiedzieć że są pojebane? Jak ja uwielbiam takie komentarze
Zgłoś
redie 2012-12-02, 22:12
Tak w ogóle to niedawno wyszedł Evangelion 3.0 czyli wiecie co będzie następne
Zgłoś
lolonzo 2012-12-02, 22:16
Bardzo przyjemnie się ogląda
Zgłoś
K................t 2012-12-02, 22:21

Tu coś z lepszą muzą i klimatem.
Zgłoś
s................r 2012-12-02, 22:23
Jak się nazywają te "chińskie bajeczki" z samego początku i około 0:20? Niby jest spis z czego pochodzą te urywki, ale jakoś nie mogę trafić ;p
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem