18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
Brutalność policji
nemiroff • 2013-05-18, 15:17
po tagach nie było.
konkretna kompilacja wpierdolu policyjnego, przeważająca większość oczywiście z USA. jeden przypadek śmiertelny. enjoy!
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
sidian 2013-05-18, 18:18 2
Zabawna i raczej nieprzypadkowa jest zależność, że im mniej sztuk broni palnej per capita w danym stanie, tym większa jest liczba zgłoszeń w sprawie nadużyć policji. Niestety w policji, prócz całkiem rozsądnych i zaangażowanych ludzi, pracują również grube pojeby. Dodatkowo trwałe wystawienie na przemoc powoduje znieczulicę (podobnie jest u lekarzy, którzy traktują pacjentów jak wory z mięsem). Wpierdolenie policjantowi, który przekracza swoje uprawnienia (zwłaszcza jeśli chodzi o brutalność) uważam za całkowicie legalny sposób realizacji oporu obywatelskiego. Niestety w Polsce trudno mówić o przekroczeniu uprawnień, bo policja może wszystko :/.
Zgłoś
Machol 2013-05-18, 18:30 5
Większość przypadków zatrzymanych się rzucała. Policjantowi nie powinny nerwy puszczać no ale można powiedzieć że się prosili. Ale na niektóre przypadki to chyba jedyne wytłumaczenie jest takie, że jednemu z drugim żona nie daje :]
Zgłoś
gryzly123 2013-05-18, 18:32
3:40 jest reżyserowane, dość popularny klip przewijający się w tematyce medialnych manipulacji. Pochodzenie: Rosja; z innego kąta nagrywania wyraźnie widać, jak dają sobie znaki, kiedy zaczynać napierdalanie. Całości nie obejrzałem, ale myślę, że co najmniej 30% to fake.
Zgłoś
NomadUG 2013-05-18, 18:33 1
Policja ma w obowiązku budzić strach i respekt żeby trzymać śmieci na wodzy, popieram w 100% przemoc, wystarczy spokój i opanowanie oraz podejście z szacunkiem do przedstawiciela prawa i nic sie nie stanie ; )
Zgłoś
PanKupa 2013-05-18, 18:35
ddss napisał/a:

Tutaj ujawnia się typowy błąd ludzkości który nie raz został pokazany
prawo i przepisy to żecz względna ponieważ ludzie z wymiaru sprawiedliwości
pod wpływem władzy i niewinności są wstanie robić o wiele gorsze żeczy niż przeciętny obywatel
pozostając przy tym bezkarnym.

Zgłoś
yasu19956 2013-05-18, 18:41 3
i właśnie dlatego większość ludzi boi się przejść obok patrolu policyjnego
Zgłoś
yemlol 2013-05-18, 18:44 1
Jak policja zatrzymuje to sie siedzi na dupie i nie pyskuje, jak ktos sie szarpie albo ucieka to prosi sie o wpierdol, przynajmniej tak w stanach jest. Nie mówie tu o Polsce bo inne prawo mamy wiec nie atakujcie mnie zaraz.
Zgłoś
bruise 2013-05-18, 18:48 3
Plicjantem jest się z wyboru, psem z charakteru.
Zgłoś
F-ICE 2013-05-18, 18:49
Nie chodzi o to żeby policji w ogóle nie było bo wtedy ktoś zajebałby cię na ulicy i byłby bezkarny. Rzecz w tym że często niebiescy panowie przekraczają swoje uprawnienia, znam gościa którego dość mocno obili na przesłuchaniu a poszło o kilka gram zioła, czasami dochodzi do różnych incydentów w których policja łamie prawo a chodzi o błache sprawy. Ale to jest norma w każdej grupie znajdą się łosie które psują opinie ogółowi czy to chodzi o katolików, lekarzy czy jakąkolwiek grupę społeczną. A w policji najgorsi są (choć nie wszyscy!) prewencyjni często zaraz z poprawczaków czy innych.
Zgłoś
dagins 2013-05-18, 18:51 5
Uciekanie od policji po wezwaniu do zatrzymania się (chuj z tym, że dziecko - tata powinien nauczyć), bycie wulgarnym wobec funkcjonariusza (tego na taśmie nie usłyszycie) - wpierdol.

Kiedy byłem w podstawówce, parę razy zatrzymał mnie patrol policji, oczywiście w celu pouczenia, a mi nigdy do głowy nie przyszło, żeby uciekać kiedy mnie wołali, tylko stałem ze zwieszoną głową.

Nie widzę tutaj nigdzie nieprawidłowości. Ja już bardziej zwalczałbym tych policmajstrów, czy strażników miejskich z suszarkami na drogach, wlepiających mandaty za nic, bo tacy atakują dobrych obywateli, a nie przestępców.

Filmik jak najbardziej tendencyjny; obrobiony w taki sposób, żeby pokazać policjantów w jak najgorszym świetle.

Policja i wojsko MUSZĄ być brutalne, bo będzie powtórka z Srebrenicy w różnych "kolorach tęczy".
Zgłoś
j................� 2013-05-18, 18:52 8
Był kiedyś człowiek,któremu nie podobała się brutalność i korupcja w policji nazywał się Christopher Dorner i wiecie jak skończył?

polskatimes.pl/artykul/760679,christopher-dorner-scigany-policjant-z-u...

kilka informacji o nim ewentualnie na wikipedii

Jest jeszcze mój drugi ulubieniec a mianowicie Drąsius Kedys , kolejny mściciel którego znaleziono martwym...dziwne,że takich ludzi się nie odnajduje żywych.Nie będę wklejał informacji o nim bo to nie mój temat:) kto zainteresowany to niech sobie poszuka w google.

Ponad prawem są tylko Ci którzy prawo ustanawiają i reprezentują a także Ci którzy mogą dobrze posmarować kapustą ,niestety pewnie 99% przypadków z tego filmiku zostało oddalonych a te zjeby wróciły do służby nie mam nic do policji ale do takich śmieci zz filmu mam. Gdyby któryś skrzywdził tak kogoś z mojej rodziny to pewnie wziąłbym przykład z Panów przedstawionych powyżej.

@up

Podaj adres pójdę na policjanta będę wpadał do Ciebie i Twojej rodziny się wyżyć i ulżyć swoim emocjom - przecież policjant musi być brutalny...

Takich właśnie ćwierć inteligentów jak Ty przedstawia filmik, policja ma być brutalna jeżeli sytuacja tego wymaga i ma obezwładnić delikwenta gwałciciela i innych zjebów seksualnych mogą zakopać na śmierć ale wyjaśnij mi po chuj się wyżywać na takiej 50 kilowej kobiecie?Katować,gazować napierdalać toż z liścia by dostała i by się uspokoiła.Po chuj napierdalać w 5 leżącego kolesia który już ma dość i każdy chce coś mu wykręcić i sprzedać kopa a inny sprawdzić jak działa nowy paralizator.

Policja ma pomagać i służyć ,ma stać na straży prawa jak widzi kobietę idącą drogą w nocy powinni się zatrzymać i ją do domu podwieźć żeby nic się jej nie stało , jak widzi że samochód się popsuł powinni stanąć i pomóc , jak widzą że nie trzeba dawać mandatu to nie powinni dawać a ich pojebani przełożeni nie powinni ich za to karać. W Anglii z policjantem można pożartować,pogadać pomoże jak idziesz najebany do domu i zatrzyma się jak zobaczy samochód na poboczu nie da mandatu za przejście na czerwonym bo nie tędy droga ,nie da mandatu za picie piwa, w więkoszości przypadków jak zobaczy lolka to każe wyrzucić ,piwo wylać lub szybko wypić, nie spotkałem się jeszcze z brutalnością tutaj a w Polsce z milion razy sam mam kilkanaście niezapłaconych mandatów za byle gówno, kilka nocy spędzonych na dołku z miłymi wspomnieniami kiedy piedolona suka mordą mi chodnik polerowała bo mąż jej nie daje a w życiu jej nie idzie.

Taka jest różnica pomiędzy Policja a kurewskimi psami, policję lubię bo gdyby nie ona to bym nie czuł się bezpiecznie ale kurewskich psów nienawidzę bo to kurwy.
Zgłoś
nemiroff 2013-05-18, 18:54
@gryzly123

proszę o jakikolwiek dowód, że to Rosja. umundurowanie i ekwipunek tych panów nie należy do żadnej z rosyjskich formacji policyjnych ani wojskowych. pozdrawiam.
Zgłoś
Patrysio 2013-05-18, 19:02 1
@up

jutro mas służbę ?

(up dagins)
Zgłoś
kondziu7 2013-05-18, 19:07
up@ jak by nawet miał to co ?

Opór przy zatrzymaniu = wpierdol ile mają prosić ręce za siebie. murzyni np: na filmiku cały czas na plecach to nakurwiają w nich z pałek( tych fajniejszych) po kolanach, w końcu murzyn zrozumiał co ma robić.
Zgłoś
tunkol 2013-05-18, 19:12 1
Jak widze co sie stało z tym światem to mi się rzygać chce
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem