Był kiedyś człowiek,któremu nie podobała się brutalność i korupcja w policji nazywał się Christopher Dorner i wiecie jak skończył?
polskatimes.pl/artykul/760679,christopher-dorner-scigany-policjant-z-u...
kilka informacji o nim ewentualnie na wikipedii
Jest jeszcze mój drugi ulubieniec a mianowicie Drąsius Kedys , kolejny mściciel którego znaleziono martwym...dziwne,że takich ludzi się nie odnajduje żywych.Nie będę wklejał informacji o nim bo to nie mój temat:) kto zainteresowany to niech sobie poszuka w google.
Ponad prawem są tylko Ci którzy prawo ustanawiają i reprezentują a także Ci którzy mogą dobrze posmarować kapustą ,niestety pewnie 99% przypadków z tego filmiku zostało oddalonych a te zjeby wróciły do służby nie mam nic do policji ale do takich śmieci zz filmu mam. Gdyby któryś skrzywdził tak kogoś z mojej rodziny to pewnie wziąłbym przykład z Panów przedstawionych powyżej.
@up
Podaj adres pójdę na policjanta będę wpadał do Ciebie i Twojej rodziny się wyżyć i ulżyć swoim emocjom - przecież policjant musi być brutalny...
Takich właśnie ćwierć inteligentów jak Ty przedstawia filmik, policja ma być brutalna jeżeli sytuacja tego wymaga i ma obezwładnić delikwenta gwałciciela i innych zjebów seksualnych mogą zakopać na śmierć ale wyjaśnij mi po chuj się wyżywać na takiej 50 kilowej kobiecie?Katować,gazować napierdalać toż z liścia by dostała i by się uspokoiła.Po chuj napierdalać w 5 leżącego kolesia który już ma dość i każdy chce coś mu wykręcić i sprzedać kopa a inny sprawdzić jak działa nowy paralizator.
Policja ma pomagać i służyć ,ma stać na straży prawa jak widzi kobietę idącą drogą w nocy powinni się zatrzymać i ją do domu podwieźć żeby nic się jej nie stało , jak widzi że samochód się popsuł powinni stanąć i pomóc , jak widzą że nie trzeba dawać mandatu to nie powinni dawać a ich pojebani przełożeni nie powinni ich za to karać. W Anglii z policjantem można pożartować,pogadać pomoże jak idziesz najebany do domu i zatrzyma się jak zobaczy samochód na poboczu nie da mandatu za przejście na czerwonym bo nie tędy droga ,nie da mandatu za picie piwa, w więkoszości przypadków jak zobaczy lolka to każe wyrzucić ,piwo wylać lub szybko wypić, nie spotkałem się jeszcze z brutalnością tutaj a w Polsce z milion razy sam mam kilkanaście niezapłaconych mandatów za byle gówno, kilka nocy spędzonych na dołku z miłymi wspomnieniami kiedy piedolona suka mordą mi chodnik polerowała bo mąż jej nie daje a w życiu jej nie idzie.
Taka jest różnica pomiędzy Policja a kurewskimi psami, policję lubię bo gdyby nie ona to bym nie czuł się bezpiecznie ale kurewskich psów nienawidzę bo to kurwy.