Po 10 sekundach oglądania już słyszę ,że typ najebany równo jak stodoła.
Nie wiem kurwa jak to jest ,że jeszcze mnie za niewinność policja nie napastowała a tu kurwa filmiki nagrane z pizdy w połowie się pojawiają gdzie ni chuja nie widać co było wcześniej i już wnioski autorzy/aktorzy dają ,że policja be.
Mówię całkiem poważnie. Raz mną policja w moim mieszkaniu jebnęła o ścianę i mnie skuli i faktycznie trochę przegieli pałę ale byłem wtedy agresywny do nich i przyjebałem drzwiami jednemu w ryja. Mogli być milsi ale ja też mogłem nie prowokować. Nie ich wina ,że sąsiad dzwonił ,że chciałem go zabić jak wyłamywałem zepsute nogi od krzesła w zsypie bo nie chciało mi się zjechać na dół i tam tego robić.
Było, minęło. Pomijając tych 2 kutasów z ręką na sercu nic nie moge policji zarzucić. Ilekroć mnie za coś zatrzymywali (drogówka) to zasadniczo była moja wina i skoro byłem debilem to mi się należało.
Podobnie jak do moderatorów sadola nie mam pretensji za warny które łapię lepiej niż kwaśniewski 0.7l.
Odjebałem to moja wina i chuj. Trzeba się zachować po męsku i wziąć na klatę a nie robić z siebie pizdę na filmiku i płaczliwym, pijaczym głosem pierdolić ,że bark mnie boli.
Swoją drogą to jakby był filmik gdzie jakiś lebiega z babą nie potrafi go zakuć to byłby płacz ,że baba albo ,że chuj chujowy i się pierdolą. Jak się nie pierdolą to płacz ,że się nie pierdolą.
Każdy znajdzie powód aby się dojebać o cokolwiek. To ja powiem ,że mam przeźroczystą wodę w kranie a niech chuje się dopierdolą ,że nie jestem multi kulti i nie jest czarna.
BEz kitu. Obejrzałem to 3 razy i stwierdzam ,że debile są debilami. Można było na spokojnie powiedzieć "nastawiam bark koledze" i sprawy by nie było. Typy ewidentnie się rzucały w pijackim amoku.