Mocno go poturbowało jebane czarne gówno.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Adam_WKLADAM napisał/a:
WINCEJ tego gówna z 3ciego świata do europy ściągać... wincej
Ale po chuj ściągać ? Wystarczy , że przez szczepionkowych debili ludzie stracą pracę i takie obrazki będą na porządku dziennym.
JanJankowski napisał/a:
I taką qrwę powinno się zabić. Żadne więzienia i resocjalizacje!!! Do piachu ze ścierwem
Dokładnie. Rwać mu flaki żywcem tak żeby inne smoluchy wiedziały!
Jesse.Pinkman napisał/a:
Nora z dziurą na fekalia, czerstwy chleb, trochę wody i do roboty zagonić. Jedyny koszt to pensje dla wykwalifikowanych strażników pilnujących to gówno podczas pracy ale zwróci się szybko. Dlaczego nie przejdzie? Bo jebany postępowy świat powie, że to łamanie praw człowieka.
Miałem kiedyś (nie)przyjemność zatrudniać 25 skazanych z tzw. półotworka. Nie polecam, leniwe kurwy, Po paru tygodniach dogadali się i wyeliminowali tych co chcieli robić i zarobić więcej. Później się zaczęło, że chcą fajki i kurczaki. A klawisze mieli wyjebane. Sam musiałem ogarniać konwój do i z zakładu pracy. Leniwe łajzy, wolą przesiedzieć w celi niż pracować, bo po co? Przecież dzienne utrzymanie więźnia jest droższe niż posiłek dla dzieci w szkole. A poza tym to co im płaciłem to w 70% szło na spłatę długów, alimentów i innych zobowiązań. Reszta na kantynę, ale wciąż mało.
Taki to nasz system penitencjarny jest elegancji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów