I taką qrwę powinno się zabić. Żadne więzienia i resocjalizacje!!! Do piachu ze ścierwem
Nora z dziurą na fekalia, czerstwy chleb, trochę wody i do roboty zagonić. Jedyny koszt to pensje dla wykwalifikowanych strażników pilnujących to gówno podczas pracy ale zwróci się szybko. Dlaczego nie przejdzie? Bo jebany postępowy świat powie, że to łamanie praw człowieka.
Mogę się założyć, że cały ten misterny plan pod naszą wschodnią granicą to maska Berlina, który najprawdopodobniej ponownie otrzymał zgodę na wasalizację Polski. Łukaszenka jest za krótki w gaciach, aby pozwolił sobie na taki ruch samotnie. Musiał otrzymać poplecznictwo u Putina, w którego ramiona został wepchnięty przez naszych idiotów, którzy zabawili się w mocarstwowość i chcieli obsadzić na stanowisku prezydenta Białorusi razem z Litwinami S. Cichanouską orędowniczkę demokracji i praworządności za naszą wschodnią granicą. Putin też by nie ryzykował układu jaki zawarł przy NS2, więc mogę sobie dać rękę upierdolić, że ten antypolski rząd PiSu siłą próbują zastąpić jeszcze gorszym sortem, które z naszej Ojczyzny uczyniłoby ściek i skansen. Wysyp "celebrytów", którzy robią w oczach opinii publicznej całego Świata faszystów i bandytów z naszych służb, Donald namaszczony na Kazimierza Odnowiciela no i rzecz jasna narracja w typowo polskiej telewizji pod zarządem Discovery Inc. identyczna jak w urodziny Hitlera w lesie pod Wodzisławiem Śląskim. PiS postawił wszystko na Trumpa i teraz będziemy za to wszyscy płacić.
Nora z dziurą na fekalia, czerstwy chleb, trochę wody i do roboty zagonić. Jedyny koszt to pensje dla wykwalifikowanych strażników pilnujących to gówno podczas pracy ale zwróci się szybko. Dlaczego nie przejdzie? Bo jebany postępowy świat powie, że to łamanie praw człowieka.
Jaki chleb i jaka woda?
Zapracuje to dostanie.
Wtedy dostanie też norę z dziurą na fekalia.
Bo być może będzie mu potrzebna.
Gdzie tu łamanie jakichkolwiek praw "człowieka" ?
KO, PO, Lewaki, PSL i inne KOMUCHY wpuszczaliby wszystkich jak leci. "Później sprawdzi się ich tożsamość". Gdy zapytano JKM czy powinno się kandydatów na posłów badać pod kątem psychiatrycznym, ten odparł, że i owszem, ale najpierw tych, którzy na nich głosowali. Stary ma czasem przebłyski, ale czasami pierdoli tak, że zaprzecza sam sobie. I człowiek się zastanawia, czy nie robi tego celowo.
Mogę się założyć, że cały ten misterny plan pod naszą wschodnią granicą to maska Berlina, który najprawdopodobniej ponownie otrzymał zgodę na wasalizację Polski. Łukaszenka jest za krótki w gaciach, aby pozwolił sobie na taki ruch samotnie. Musiał otrzymać poplecznictwo u Putina, w którego ramiona został wepchnięty przez naszych idiotów, którzy zabawili się w mocarstwowość i chcieli obsadzić na stanowisku prezydenta Białorusi razem z Litwinami S. Cichanouską orędowniczkę demokracji i praworządności za naszą wschodnią granicą. Putin też by nie ryzykował układu jaki zawarł przy NS2, więc mogę sobie dać rękę upierdolić, że ten antypolski rząd PiSu siłą próbują zastąpić jeszcze gorszym sortem, które z naszej Ojczyzny uczyniłoby ściek i skansen. Wysyp "celebrytów", którzy robią w oczach opinii publicznej całego Świata faszystów i bandytów z naszych służb, Donald namaszczony na Kazimierza Odnowiciela no i rzecz jasna narracja w typowo polskiej telewizji pod zarządem Discovery Inc. identyczna jak w urodziny Hitlera w lesie pod Wodzisławiem Śląskim. PiS postawił wszystko na Trumpa i teraz będziemy za to wszyscy płacić.
Haaa pislamisci za to by posadzili nie swoich a jak czarnuch byłby swój to jeszcze pale by ku opierdolili. Tyle w temacie
Tu byłem. Tony Halik 2021KO, PO, Lewaki, PSL i inne KOMUCHY wpuszczaliby wszystkich jak leci. "Później sprawdzi się ich tożsamość". Gdy zapytano JKM czy powinno się kandydatów na posłów badać pod kątem psychiatrycznym, ten odparł, że i owszem, ale najpierw tych, którzy na nich głosowali. Stary ma czasem przebłyski, ale czasami pierdoli tak, że zaprzecza sam sobie. I człowiek się zastanawia, czy nie robi tego celowo.
A kto zaprosił 30.000 Czeczenów? Lech Wielki Kaczyński?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów